zekker Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Masz na myśli różny kształt wiązki, czy po prostu zmianę jasności? Jeżeli to drugie, to nic nadzwyczajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crupez Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Dwie różne wiązki o różnym kącie padania na jezdnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobolek Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Skąd ta pewność, że były to dwie różne wiązki??? Zmniejszenie ilości emitowanego światła powoduje złudzenie skrócenia dystansu zasięgu strumienia światła. Lampka B+M Luxos U oferuje podobną funkcję - zmiany świateł dokonuje się przełącznikiem na kierownicy, który również posiada wbudowane gniazdo USB do ładowania/zasilania mobilków. Tyle, że jest to lampka zasilana za pomocą dynamo. Jak go spotkasz następnym razem, to zatrzymaj go i wypytaj Możliwe także, że była to jakaś "inwencja własna". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Jaką polecicie lampkę ale nie na bateria, a z kabelkiem do dynama w piaście. Szukam ale nie mogę się zdecydować. Ta co mam jak zakupiłem rower to się nadaje tylko do kosza. Cena powiedzmy do 150 zl ale oczywiście taniej też nie pogardzę tylko wiadomo za 20-30 to dostanę pewnie to co już mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DominikM Napisano 16 Września 2013 Udostępnij Napisano 16 Września 2013 2i regulaminu, treść usunięta przez moderatora. Philips Saferide 40 (40 lux) Jeszcze widziałem w TK max na wyprzedaży Trelocki z serii 88x za 50-60zł, to by było najlepsze bo 40lux i tanio, ale nie wiem jak z dostępnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 16 Września 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Września 2013 http://www.forumrowerowe.org/topic/146769-oświetlenie-jakie-na-przód-i-na-tył-cz-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.