Meva Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Na nowy sezon potrzebuję, opony schwalbe racing ralph, pancerze i linki, mostek ritchey comp 90mm, kierownice Dangerous Mike XC, pedały Shimano PD-520 i buty Shimano SH-MT20D i będę we Wrocku w ferie i chcę załatwić to tam żeby nie kupować przez allegro itp i nie tracić kasy na przesyłki i dlatego potrzebuje adresu jakiegoś sklepu we Wrocławiu który będzie miał te części(będę mógł przymierzyć buty) w dobrej cenie
lanc91 Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 co do sklepow no moge ci podac adresy takich wiekszych ale ceny to zbytni niskie nie sa wiec tak: -ul. szybka "SSC" -ks.witolda (dwa sklpy obok siebie)"Harfa-Harryson" oraz "Matuszewski" ale moze by sie wypowiedzialy osoby mieszkajace we Wroclawiu
arek_wro Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Chociaz mieszkam we Wroclawiu i tak niemal wszystkie czesci kupuje przez internet. Nawet z przesylka wychodzi zazwyczaj taniej niz w sklepach "stacjonarnych". Poza tym nie wiem czy uda ci sie znalezc sklep gdzie wszystkie te czesci beda dostepne od reki i to jeszcze w dobrej cenie. Jezeli koniecznie zalezy ci na tradycyjnym sklepie, bo np. chcesz przymierzyc buty, to podzwon wczesniej zeby sie dowiedziec czy to czego szukasz jest dostepne.
Tommyride Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Niestety nie ma w tym miescie sklepu z prawdziwego zdarzenia. Wybór towaru bardzo ograniczony a i ceny często zaporowe. Największy problem jest z odzieżą - bo wypadałoby przymierzyć a tu się , że wyboru praktycznie nie ma. Kilka rzeczy na krzyż i to wszystko. Z tym dzwonieniem to dobra sugestia - ja tak trafiłem na buty specialized w factory - zadzwoniłem, okazało się, że mają tylko jedną parę i akurat w moim rozmiarze więc pojechałem i kupiłem. Jeśli chcesz kupić kilka części i to myślę, że jednak warto kupić przez net - przy komplecie opon, spd i reszcie to przesyłkę będziesz miał za darmo, a i potargować się jeszcze można. Pozdro
Meva Napisano 16 Stycznia 2008 Autor Napisano 16 Stycznia 2008 No dobra to powiedzcie mi przynajmniej gdzie moge przymierzyć buty, żebym wiedzial jaki rozmiar zamowic ewentualnie
Orzech89 Napisano 16 Stycznia 2008 Napisano 16 Stycznia 2008 Meva: SPORT-PROFIT ul. Kleczkowska 48/1a (róg ul. Reymonta i ul. Kleczkowskiej) 50-225 Wrocław Link z mapką: http://www.sportprofit.pl/kontakt.php Bywam w tym sklepie, i widziałem tam dostępne zarówno buty shimano, jak i mostek ritchey'a, pedały kierownice są i to nie jedna ale czy akurat DM to nie pamiętam ale powinni mieć, pancerze i linki też mają wybór, opony Schwalbe RR mają na bank bo ostatnio zmacałem RR i Nobby Nic Ceny mają bardzo dobre. Teraz mają zniżki na serwisowanie roweru ze względu na okres zimowy. Przejedź się tam i zobacz. Na bank złapiesz te części.
Con Napisano 10 Lutego 2008 Napisano 10 Lutego 2008 A mógłby mi ktoś powiedzieć, gdzie we wrocławiu dostałbym buty Northwave?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.