Skocz do zawartości

[sklep] We Wroclawiu z porządnymi częściami

Meva

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na nowy sezon potrzebuję, opony schwalbe racing ralph, pancerze i linki, mostek ritchey comp 90mm, kierownice Dangerous Mike XC, pedały Shimano PD-520 i buty Shimano SH-MT20D i będę we Wrocku w ferie i chcę załatwić to tam żeby nie kupować przez allegro itp i nie tracić kasy na przesyłki i dlatego potrzebuje adresu jakiegoś sklepu we

Wrocławiu który będzie miał te części(będę mógł przymierzyć buty) w dobrej cenie

Napisano

co do sklepow no moge ci podac adresy takich wiekszych ale ceny to zbytni niskie nie sa ;) wiec tak:

-ul. szybka "SSC"

-ks.witolda (dwa sklpy obok siebie)"Harfa-Harryson" oraz "Matuszewski" :)

ale moze by sie wypowiedzialy osoby mieszkajace we Wroclawiu :)

Napisano

Chociaz mieszkam we Wroclawiu i tak niemal wszystkie czesci kupuje przez internet. Nawet z przesylka wychodzi zazwyczaj taniej niz w sklepach "stacjonarnych". Poza tym nie wiem czy uda ci sie znalezc sklep gdzie wszystkie te czesci beda dostepne od reki i to jeszcze w dobrej cenie. Jezeli koniecznie zalezy ci na tradycyjnym sklepie, bo np. chcesz przymierzyc buty, to podzwon wczesniej zeby sie dowiedziec czy to czego szukasz jest dostepne.

Napisano

Niestety nie ma w tym miescie sklepu z prawdziwego zdarzenia. Wybór towaru bardzo ograniczony a i ceny często zaporowe. Największy problem jest z odzieżą - bo wypadałoby przymierzyć a tu się , że wyboru praktycznie nie ma. Kilka rzeczy na krzyż i to wszystko. Z tym dzwonieniem to dobra sugestia - ja tak trafiłem na buty specialized w factory - zadzwoniłem, okazało się, że mają tylko jedną parę i akurat w moim rozmiarze więc pojechałem i kupiłem.

Jeśli chcesz kupić kilka części i to myślę, że jednak warto kupić przez net - przy komplecie opon, spd i reszcie to przesyłkę będziesz miał za darmo, a i potargować się jeszcze można.

Pozdro

Napisano

No dobra to powiedzcie mi przynajmniej gdzie moge przymierzyć buty, żebym wiedzial jaki rozmiar zamowic ewentualnie

Napisano

Meva: SPORT-PROFIT

ul. Kleczkowska 48/1a (róg ul. Reymonta i ul. Kleczkowskiej)

50-225 Wrocław

Link z mapką: http://www.sportprofit.pl/kontakt.php

Bywam w tym sklepie, i widziałem tam dostępne zarówno buty shimano, jak i mostek ritchey'a, pedały kierownice są i to nie jedna ale czy akurat DM to nie pamiętam ale powinni mieć, pancerze i linki też mają wybór, opony Schwalbe RR mają na bank bo ostatnio zmacałem RR i Nobby Nic :) Ceny mają bardzo dobre. Teraz mają zniżki na serwisowanie roweru ze względu na okres zimowy. Przejedź się tam i zobacz. Na bank złapiesz te części.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...