Chris83 Napisano 15 Stycznia 2008 Napisano 15 Stycznia 2008 Witam - jestem nowy na forum, raczej amator. Czy jest ktoś z Grudziądza? Do wiosny może kogoś uda się znaleźć? ;-) Pozdrowionka!
Fifi Napisano 19 Stycznia 2008 Napisano 19 Stycznia 2008 Z Grudziądza z tego co wiem to jest Spider oraz YOGI.
DarthArtur Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Widzę ze temat raczej stary, ale odpisze:-) Ja jestem z (pod) Grudziądza. I raczej bardzo amator:-D
YOGI Napisano 22 Października 2008 Napisano 22 Października 2008 Tak, ja i Spider jesteśmy z Grudziądza, sezon zakończyliśmy ponad tydzień temu zawodami XC w Gdyni. Teraz kręcimy raczej rekreacyjnie w wolnych chwilach Jeśli byłbyś chętny na przejażdżki to najczęściej zbieramy się w niedziele o 11 koło reala. Pozdrawiam!
Pchela Napisano 15 Września 2009 Napisano 15 Września 2009 Witam wszystkich, a czy macie jakieś informacje na temat kurierów rowerowych u Was w Grudziądzu? Lub czy ktoś z Was byłby chętny do ewentualnej współpracy z toruńska kurierską firmą rowerową na terenie Grudziądza? gg: 3981148 email: kurier@kuriertorun.pl koma 501 523 096
NOKIkar Napisano 11 Lutego 2010 Napisano 11 Lutego 2010 Witam , jestem nowy na forum , ja też jestem z Grudziądza i co tydzień w sobotę jeżdżę z moim kumplem Lewym , to tu , to tam
balonis Napisano 18 Marca 2010 Napisano 18 Marca 2010 Witam , jestem nowy na forum , ja też jestem z Grudziądza i co tydzień w sobotę jeżdżę z moim kumplem Lewym , to tu , to tam Witam Zaczynamy regularne jeżdżenie rowerami górskimi. Ustalamy pierwszą datę na 28.03.2010 godzina 10:00 tylko nie zapomnijcie zmienić godziny z 2 na 3 w nocy z soboty na niedziele bo się spóźnicie. Miejsce spotkania przystanek tramwajowy przy stacji Orlen na ul. Chełmińskiej. W miarę możliwości chętnych proszę o wpisywanie się na forum. Pozdrawiamy MTB Grudziądz
NOKIkar Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 No w końcu się Grudziądz obudził , ja proponowałbym przesunąć godz , na popołudnie , lub w soboty
balonis Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 No w końcu się Grudziądz obudził , ja proponowałbym przesunąć godz , na popołudnie , lub w soboty W soboty nie pasuje nam bo niektórzy pracują a co do niedzieli to jeździmy większą ekipą i większości pasuje rano. Jedynie jeszcze jeździmy w tygodniu ale to wieczorami z oświetleniem ale najlepsze wypady są w niedziele. Jak będziesz chętny to daj znać to ci podam kiedy jedziemy w tygodniu. Pozdrawiam
YOGI Napisano 21 Marca 2010 Napisano 21 Marca 2010 Jak ktoś z Grudziądza byłby chętny na wyjazd 28:03.2010 na XC do Puszczykowa to znajdzie się miejsce
NOKIkar Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 YOGI rozumiem praca to w końcu rzecz potrzebna , XC w puszczykowie mówicie , zastanowię się nad tym , i możliwe że się pojawię w niedziele 28 stacja przystanek bimbajowy przy orlenie , bobrze mówię balonis ?
balonis Napisano 22 Marca 2010 Napisano 22 Marca 2010 YOGI rozumiem praca to w końcu rzecz potrzebna , XC w puszczykowie mówicie , zastanowię się nad tym , i możliwe że się pojawię w niedziele 28 stacja przystanek bimbajowy przy orlenie , bobrze mówię balonis ? Tak zgadza się niedziela 10:00 koło Orlen a jak będziesz chętny pojeździć gdzieś na maratony to pogadamy w niedziele. Daj jeszcze znać czy na pewno będziesz w Niedziele
NOKIkar Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 balonis nie jestem pewny jak z tą niedzielą , postaram się być jednak po ostatnich szaleństwach na błotku hamulce mi z tyłu zaczęły szwankować, ale do niedzieli zrobię na 100 , może w końcu klocki na szhimano zmienię , bo od grudnia je zakładam i jakoś nie mogę skończyć , ale jeżeli stare będą dobre to je zostawię , i poszukam problemu gdzie indziej , a jeśli chodzi o inne wypady to chętnie z tobą pogadam , może też by się mój kumpel zjawił , muszę go ruszyć żeby wszedł na forum
YOGI Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 Co do klocków nie ma kompromisów, polecam spiekane każdej z renomowanych firm, siła hamowania nawet w błocie nie spada, cena około 50zł ale warto
rzymo Napisano 23 Marca 2010 Napisano 23 Marca 2010 balonis nie jestem pewny jak z tą niedzielą , postaram się być jednak po ostatnich szaleństwach na błotku hamulce mi z tyłu zaczęły szwankować, ale do niedzieli zrobię na 100 , może w końcu klocki na szhimano zmienię , bo od grudnia je zakładam i jakoś nie mogę skończyć (...) Nie zmieniaj, bez hamulca(ów) będziesz szybszy
Piwek Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Witam, to może i ja wpadnę z Wami pokręcić jeśli uda mi się wrócić na weekend do domu i pogoda byłaby ok to chętnie bym się gdzieś wybrał
NOKIkar Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 rzymo za radę , lepiej jak je zrobię i się zabiję ze świadomością że jednak jakoś tam o zdrowię zadbałem i się będę dobrze czuł w trumnie , balonis ja zmieniam szczęki z tyłu v-brake oczywiście , z jakiś tam zwykłuch na promaxy , coś podobne do tego tyle że czerwone chce http://allegro.pl/item964306154_hamulec_v_brake_promax_tx_116_alu.html za 40 pln w rombike'u
balonis Napisano 24 Marca 2010 Napisano 24 Marca 2010 Zaprasamy wszystkich chętnych w niedziele jedziemy niezależnie od pogody więc na pewno będziemy Pozdrawiam MTB Grudziądz
NOKIkar Napisano 25 Marca 2010 Napisano 25 Marca 2010 balonis niestety nie będzie mnie w niedziele bo wyjeżdżam do Iławy , także sorka ludzie:icon_wink:
balonis Napisano 29 Marca 2010 Napisano 29 Marca 2010 Natępny wspólny wyjazd na rower w teren w lany poniedziałek 05.04.2010 o godzinie 10:00 na przystanku tramwajowym koło Orlenu na Chełmińskiej piszcie kto przyjedzie
NOKIkar Napisano 30 Marca 2010 Napisano 30 Marca 2010 no i znów mnie nie będzie 5.04. bo wyjeżdżam na święta , ale przedwczoraj jak o 16.00 wróciłem do domu to pojechałem sobie na średnicówkę i te odnowione asfalty w jej okolicach i jechało się całkiem przyjemnie polecam jak by ktoś chciał tam jeździć :)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.