MarcinGoluch Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam! Czy ktoś może mi udzielić informacji na temat sklepu Bike-Land z Gdańska. Czy mają również realną siedzibę, czy ktoś od nich już zamawiał? Chce zamówić Epicona LOD dla znajomego ale przyznam ze pierwszy raz spotykam sie z tym sklepem i jestem w kropce. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 http://groups.google.pl/group/pl.rec.rower...mp;q=bike+land# tam troche napisane jest... moze w tygodniu tam podjade i zobacze z ciekawosci czy tam rzeczywiscie jest cos. patrzac na mape gdanska to tamten adres rzeczywiscie jest w falowcu a ten numer to chyba numer mieszkania... chociaz kiedys bylem w takim sklepie z akcesoriami komorkowymi gdzie wchodzilo sie po schodkach przez balkon napisz posta na forum.trojmiasto.pl w dziale rowery i popros zeby ktos ci to sprawdzil, bo ja predzej jak w czwartek tam jechac nie bede edit: spytalem sie kolesia na gg czy moge towar odebrac osobiscie, na co on, ze owszem albo na miescie albo "u niego" cokolwiek to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 27 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Kello temat na preclu widzialem ale poza jedna osobą która powiedziała super, nie ma zadnych wiecej opini. Ale raz sie żyje i zaryzykowałem. Po krotkiej rozmowie i otrzymaniu informacji ze Suntour Epicon LOD którym jestem zainteresowany bedzie dostepny w ciagu 4-5dni stwierdzilem ze i tak jest to najkrótszy termin z tych które otrzymałem wiec zapadła decyzja o zakupie w bike landzie. Wpłaciłem pieniądze i czekam. Trzeciego dnia info na gg widelec zostanie wysłany w dniu jutrzejszym(poniedziałek). Wtorek paczka została dostarczona. Hmm tyle historii zakupu . Cena za Epicona LOD 399zł w tym wysyłka. Rewelacyjny kontakt zarówno na gg jak i mail. Powiekszająca się stronka sklepu na której własciciel z tego co widze stara się podpatrywac inne sklepy i umieszczac co ciekawsze elementy jak np. konkurs na recenzje. Rekomendacja BARDZO FAJNY SKLEP który szczerze mogę polecić. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to fajnie bo maja dobre ceny a ja nie bede musial za przesylke placic... wreszcie w 3miescie ktos konkretny sie znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 15 Maja 2008 Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ja kupiłem tam oponki. Wysyłka ekspresowa, co do cen można się dogadać. Później jeszcze miałem pytania o kilka części. Odpisali na gg, żebym się nie martwił, że zapomnieli, ale jeszcze oni odpowiedzi nie dostali. Także widać, że dbają o klienta. Co do moich doświadczeń z B-L to polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.