Gardor Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Siema mam problem jeżdżę dzisiaj po błocie z kumplamii i zatrzymujemy sie a patrze a tu mi taka sprężynka jest na goleni a na dole na uszczelce jest sprężynka ta co zawsze Kurde pomocy co to jest (
Gardor Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 jak ja założyć muszę rozbierać amora ? bo na tej uszczelce co widać sprężynka jest
majster Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 przecież te sprężynki przytrzymują uszczelki, nakłada się je na nie bez rozbierania amora. tylko nie wiem czemu masz dwie. btw: ale syf
Greg_PL Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 Zrób dokładniejsze fotki bo nie wiele widać.
Gardor Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Napisano 14 Stycznia 2008 ok daje lepsze fotki wychodzi na to ze będę musiał wymienić uszczelki co sadzicie o uszczelkach enduro ??
uchmanek Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 poszkaj na necie, jest tego pelno. na forum mtbr wypowiada sie czasami facet, ktory je produkuje. ogolni, to maja dobra opinie. BTW: jaki to jest widelec?
Robert Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Pytałeś o uszczelki Enduro, drogie, ale podobno jedne z najlepszych jakie można sobie sprawić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.