BaltazarG Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Cześć. Poszukuję kilkunastoletniej albo i kilkudziesięciu letniej szosówki Na allegro coś tam jest , ale drogo a poza tym nie można dokładnie obejrzeć co się kupuje (a przy starszym sprzęcie ma to duuuuże znaczenie ) a na dodatek przesyłka często stanowi 30% roweru. Może ktoś z Was ma na sprzedaż lub orientuję sie gdzie w naszym mieście można kupić taki rower . pozdrawiam
Lukas_Mako Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 czesc po pierwsze Elizówka, po drugie Elizówka, a po trzecie to nie wiem jak tam nic nie będzie to nie mam pomysłu pozdrawiam również
BaltazarG Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 Elizówka przejrzana. Na razie nic tam nie znalazłem
filfra Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Spróbuje na targu staroci w ostatnia niedziel miesiaca sie zawsze odbywa. Pozdrawiam
Damian000 Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 Spróbuje na targu staroci w ostatnia niedziel miesiaca sie zawsze odbywa. Pozdrawiam Byłem kilka razy na tym targu staroci i żadnych rowerów nie widziałem, a na Elizówce można coś trafić tylko trzeba być wcześnie rano i dosyć często jeździć.
quczabson Napisano 14 Stycznia 2008 Napisano 14 Stycznia 2008 zgadzam się z kolegami wyżej jeżeli naprawdę szukasz czegos z wiekiem i charakterem to pozostaje tylko elizówka, zawsze na wiosne jest dużo "holendrów" i czasami mozna znalesć coś ciekawego o tyle ze prawie zawsze wymagają małego remontu (np. napęd w porzadku ale łańcuch zardzewiały z jakiegos szrotu lub posiekane opony :/) i jeden warunek że trzeba być min na 7.00 aby coś znaleźć pozdro
BaltazarG Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Napisano 14 Stycznia 2008 No to widzę ze moim błędem była godzina. będę dalej odwiedzał elizówke tyle ze wcześniej, dzięki za rady.
japierdykam Napisano 17 Stycznia 2008 Napisano 17 Stycznia 2008 Sprawdz u Mirka na Kunickiego 88, on czasami ma fajne stare sprzety.
BaltazarG Napisano 18 Stycznia 2008 Autor Napisano 18 Stycznia 2008 Można skontaktować z nim telefonicznie ??
VINCI Napisano 7 Lipca 2008 Napisano 7 Lipca 2008 Polecam zerknąć na róg ulicy Targowej z ulicą Ruską. Stoi tam codziennie gość, który ma do sprzedania używane rowery a międzyinnymi i kolarzówki, cgyba nawet tanio. ________________________ wejdź i zobacz: http://www.zalewzemborzycki.com
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.