thomash Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Wrzuć jakieś fotki (tylko tak żeby było coś na nich widać) to może coś się wymyśli.
grzegorz1974paszek Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Jaki Axon,jaka sprężyna? Powietrzna? A od spodu odkręcałeś śrube?
Mathieo Napisano 12 Stycznia 2008 Autor Napisano 12 Stycznia 2008 tak d-rl golenie są odłączone tłumik wyjęty wszystko wczyszczoen tylko z lewej lagi nie mogę tego ścierwa wyjąć
bartekgib Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 A odkręcałeś górne korki ? Czy tylko wyjąłeś golenie z lag ? Pozdrawiam !
Greg_PL Napisano 12 Stycznia 2008 Napisano 12 Stycznia 2008 Żeby wyjąć sprężynę trzeba odkręcić korek ten w którym się znajduje sprężyna.
Mathieo Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 aha dzięki, wiecie jeszcze gdzie dostać klucz do korków ?
Greg_PL Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Ja odkręcałem kombinerkami przez szmatkę ale troszkę zjechałem korki
Mathieo Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 no właśnie oto mi chodzi żeby tych korkó nie zjechać jak to by wyglądało i później jak odkręcić ) w sumie nie wiem czemu nie dali tam metalu, jak byście mieli nazwę klucza do tych korków lub linka do allegro to przyjmę z chęcią
MarcinKowalczyk Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Ja w swoim e-rl mam te korki z alu...czyli metalowe...a klucz to myśle jakiś hydraulik, warsztat samochodowy...przynajmniej ja mam na klucz sześciokątny...
sabotagedsc Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 spróbuj nasadowym bodajże nr 24 pasuje idealnie i nic nie zjedziesz, ewentualnie spróbuj innym rozmiarem bo już nie pamiętam jaki to był, miałem/mam identyczny amorek co Twój.
Mathieo Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 chodzi o to że ten korek nie ma normalnego wejścia na klucz szejsciokątny tylko ma takie kwadratowe ząbki co 5 mm które mają 5 mm taka jakby gwiazda dużo ząbkami wygląda to tak http://img132.imageshack.us/my.php?image=obraz005sd7.jpg
jurasek Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 ale jak założysz na tą gwiazdę nasadowy lub oczkowy klucz to on juz złapie co trzeba tylko musisz dopasować rozmiar klucza
sabotagedsc Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item294290816_profe...xon_21_szt.html chodziło mi o klucz płasko- oczkowy;] dokładniej ten okrągły, nie pamiętam rozmiaru ale jeden z nich pasuje idealnie, chyba ze nie zrozumiałem o co Ci chodzi z tą sprężyną ...
Mathieo Napisano 13 Stycznia 2008 Autor Napisano 13 Stycznia 2008 (przepraszam adminó ale nie mogłem editować ) oczywiśćie mógłbym złapać kombinerkami ale odbiło by sie na wyglądzie i możliwe że bym nie odkręcił a tylko zrobił kółko aha to dzięki ja mam tych kluczy full (ojciec były mechanik i zapalony motocyklista ) to jutro się posiłuję ja myślałem że ten nasadowy do z grzechotką a wy mieliście na myśli oczkowy dobra już wszystko wiem jutro zdam wam relację czy się udało i można zamykąć temat (chodziło o to że nie miałem sposobu na wyciągnięcie spręzyny )
Mathieo Napisano 14 Stycznia 2008 Autor Napisano 14 Stycznia 2008 nie da się kluczem próbowałem nic i nie wchodzi nie ma takiego rozmiaru jest 24 i 27 nie ma pośrednich wkurzyłem się i zaczełem kręcić koreczkiem i zauwazyłem że w tym przezroczytstym zaczeło się coś podnosić i korkierm kręcą c odkręciłem i teraz sprężyna leże rozłożona można zamknąć temat pzdr i thx
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.