Skocz do zawartości

[amor] Axon jak wyjąć sprżezynę

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no właśnie oto mi chodzi żeby tych korkó nie zjechać :( jak to by wyglądało i później jak odkręcić ) w sumie nie wiem czemu nie dali tam metalu, jak byście mieli nazwę klucza do tych korków lub linka do allegro to przyjmę z chęcią :)

Napisano

spróbuj nasadowym bodajże nr 24 pasuje idealnie i nic nie zjedziesz, ewentualnie spróbuj innym rozmiarem bo już nie pamiętam jaki to był, miałem/mam identyczny amorek co Twój.

Napisano

(przepraszam adminó ale nie mogłem editować ) oczywiśćie mógłbym złapać kombinerkami ale odbiło by sie na wyglądzie i możliwe że bym nie odkręcił a tylko zrobił kółko

aha to dzięki ja mam tych kluczy full (ojciec były mechanik i zapalony motocyklista ) to jutro się posiłuję

ja myślałem że ten nasadowy do z grzechotką a wy mieliście na myśli oczkowy :( dobra już wszystko wiem jutro zdam wam relację czy się udało i można zamykąć temat (chodziło o to że nie miałem sposobu na wyciągnięcie spręzyny :) )

Napisano

nie da się kluczem próbowałem nic i nie wchodzi nie ma takiego rozmiaru jest 24 i 27 nie ma pośrednich

wkurzyłem się i zaczełem kręcić koreczkiem i zauwazyłem że w tym przezroczytstym zaczeło się coś podnosić i korkierm kręcą c odkręciłem i teraz sprężyna leże rozłożona można zamknąć temat

pzdr i thx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...