Qavtan Napisano 10 Stycznia 2008 Napisano 10 Stycznia 2008 III Wirtualne Mistrzostwa w jeździe na czas Zapraszamy wszystkich chętnych amatorów jazdy na rowerze do wzięcia udziału w indywidualnej jeździe na czas w środku zimy, która odbędzie się w siedzibie firmy przy ul. Braci Wieniawskich 3 w Lublinie. III Mistrzostwa o Puchar “Cyklo” odbędą się w dniach: od 02.01.2008 do 12.01.2008 Zapisy przyjmujemy codziennie w naszych sklepach. Wszyscy biorący udział w zawodach uprawnieni są do 10% zniżki na wszystkie akcesoria rowerowe. Promocja trwa tylko w okresie trwania mistrzostw. Regulamin mistrzostw znajduje się w sklepie. ZAPEWNIAMY ATRAKCYJNE NAGRODY źródło: http://www.cyklo.lublin.pl/
Lukas_Mako Napisano 10 Stycznia 2008 Napisano 10 Stycznia 2008 ja bym może sie skusił nie mam nic do stracenia, tylko że nie chce mi sie iść samemu był by ktoś chętny w sobotę pójść? szkoda że tak późno sie dowiedziałem
Dark_Reaver Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 A o której chciał byś tak iść Lukas ?
Lukas_Mako Napisano 11 Stycznia 2008 Napisano 11 Stycznia 2008 w sobotę jest finał więc dobrze by było pójść dzisiaj dasz radę ??
filfra Napisano 13 Stycznia 2008 Napisano 13 Stycznia 2008 Znane moze juz sa wyniki bo jestem ciekawy jak mi poszło. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.