Bizon Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pati Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Brak mi słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 http://xcmtb.pl/forum/viewtopic.php?p=7360...629c166fe0#7360 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Tragedia dla rowerzystów jest ogromna, ale wyobraźcie sobie co teraz przeżywa ten kierowca merca. On dopiero ma tragedie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bredzisz czy może masz dobrego dilera? No faktycznie, najwięcej ucierpiał kierowca i jego rodzina Przykra sprawa [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Przeor czy ja napisałem że on najwięcej ucierpiał. Zresztą dowiedz się pierw jak to jest mieć czyjeś życie na sumieniu a potem krytykuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 niech ktos zmieni nazwe tematu, teraz tylko czekamy na daty pogrzebów........ [*] Panowie to nie miejsce ani czas na takie dyskusje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Bredzisz czy może masz dobrego dilera? No faktycznie, najwięcej ucierpiał kierowca i jego rodzina Przykra sprawa [*] Tez jak przeczytalem post Makiego - pomyślałem człowieku co Ty piszesz... Zresztą dowiedz się pierw jak to jest mieć czyjeś życie na sumieniu a potem krytykuj. Jeśli ktoś trafia 2 rowerzystów na prostym odcinku to raczej z kims nie jest dobrze i nie szukał bym wytłumaczenia dla kierowcy , który raczej nie powinien w ogole znaleźć się za kólkiem. I sądząc po śladach na samochozie prędkość nie była mała.. Ale nie ma co się kłócić , bo to raczej nie jest dobre miejsce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Kończymy temat bo od świeczek to jest cmentarz a nie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Pogrzeb Zbyszka Jędrzejczaka odbędzie się w najbliższy piątek, 18 stycznia, w Kórniku. Msza pogrzebowa rozpocznie się w miejscowym kościele pod wezwaniem Wszystkich Świętych o godzinie 13. Pogrzeb Marka Wawrzyniaka odbędzie się we wtorek, 22 stycznia br. o godz. 11.00 na cmentarzu górczyńskim. Msza pogrzebowa o godz. 9.30 w Kościele pw. Matki Boskiej Bolesnej (ul. Głogowska 97). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 jeśli ktoś chciałby pojechać, proszę o odezwanie się do mnie na gg 3567561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.