Kanonier Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Witam jak zawsze gorąco:-) Nie byłem pewny co do działu, w którym założyć ten temat ale mam nadzieję, że dobrze trafiłem Zapraszam szanowne grono forumowiczów na stronkę http://www.roower.com/ I jednocześnie proszę oczywiście o "łagodne" komentarze Stronka póki co jest w rozbudowie i wygląda skromnie ale w miarę dodawania nowych fotorelacji, ulepszania szaty graficznej itd. mam nadzieję, że stanie się coraz ładniejsza i interesująca Nie zapomniałem oczywiście o bannerze największego, najpopularniejszego forum Pozdrawiam i "miłej lektury" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gilevich Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 życzę powodzenia w rozwijaniu strony i wielu ciekawych wypraw. Jak na początek, prezentuje się nieźle choć jest bardzo podobna graficznie do: http://www.enduroriderz.pl Ale z biegiem czasu pewnie nabierze indywidualnego kształtu. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 11 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Ale z biegiem czasu pewnie nabierze indywidualnego kształtu. Powodzenia Nie myślałem, że stanie się to tak szybko ale czegoś brakowało mi w tamtej szacie graficznej i teraz wygląda całkiem inaczej ale myślę, że to co jest teraz jest ładniejsze i zostanie już na dłużej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Dobrze się zapowiada, mam nadzieje, że szczęście ci dopisze i będzie to kolejna polska strona rowerowa warta uwagi i poświęcenia czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 no prosze nawet ja się na stronie pojawiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Z jakiego programu korzystałeś przy tworzeniu stronki? A tak przy okazji zapraszam na moją stronkę (trochę ubogą, ale z czasem samo przyjdzie wszystko): www.bogus-bike.yoyo.pl. P.S. Stronka spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 no prosze nawet ja się na stronie pojawiłem:) Przepraszam, że nawet nie zapytałem czy mogę ale mam nadzieję, że nie sprawiło to problemu?? W razie czego zawsze mogę usunąć. Z jakiego programu korzystałeś przy tworzeniu stronki? Nie zabłysnę tutaj bo strona robiona jest w HTMLu ("na DIV'ach") w programie FrontPage tzn. to było tak - ja tylko zrobiłem ją na podstawie szablonu, który przygotował brat bo on bardziej profesjonalnie zajmuje się stronkami... Póki co jest jak jest a z czasem chcę to troszkę bardziej rozbudować Mam nadzieję, że się uda:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopik Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Fajna stronka pozdrawiam kolege z miasta i do zobaczenia gdzies kiedyś tam może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.