Skocz do zawartości

[rama]dziwna/ciekawa, co to ?

jo_jacek

Rekomendowane odpowiedzi

Oj chłopak, chłopak ! Wystarczyło pobrać zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przeczytać napis na górnej rurze ( ? ) z przodu ramy http://delta7sports.com/

Ja to już gdzieś widziałem , albo na bikeworld'zie albo gdzieś tutaj nie wiem czy nie w nowinkach http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=30912

A tak swoją drogą ciekawe ile rower może nabrać błota w tą misternie wydzierganą kratownicę ;)

Umyć toto potem to istna męczarnia chyba tylko myjka wysokociśnieniowa da radę.

Aha, mialem zamiar poszukac na forum ale nawet nie wiedzialem jak :P

Dzieki : ]

Jesli chodzi o mycie to powiedzialem to samo :voodoo: ostatecznie stwierdzilem ze to rama dla niedzielnych rowerzystów ;)

Edit: Nowa kobieta na forum ! : O kurka wodna ale mnie tu dawno nie było O_o, witam :D

to go spytamy ;)

folią?! ale to musi koszmarnie wyglądać jednak :| jakby jeszcze zacząć zastanawiać sie nad wytrzymałością tego, pewnie solidne, ale mnie jednak nie przekona.

OT a z nową kobitą to do mnie? ;> bo jak tak, to mi miło, na tą (tę?) okazję lat sobie nawet mogę odjąć :D

Gdzieś to już widziałem. Ale chyba o innym, skromniejszym splocie. Pamiętam, że ramka wielu osobom się wtedy niepodobała. Pomysł fajny, ale jako innowacja i ciekawostka techniczna połączona z kunsztem pracy człowieka - nie jako pomysł na ramę możliwą do użycia za 2-3 lata chyba. Pozdrawiam !

Tak, z nową kobietą to do Ciebie ;) widze ze 7go miesiaca dolaczyals.. no ale ja tu ostatnio malo jestem więc wiesz ;)

Mnie osobiscie zastanawia jaka jest wytrzymałosc tej ramy, i w ogole ile ona moze przetrwac. Pewnie wiele no ale.. hehe no i cena tez.. ;)

Odnosnie wagi:

"With the IsoTruss technology and design, Delta 7 Sports has created one of the strongest and lightest hard-tail mountain bikes in the world that weighs approximately 2.75 pounds and sports the unique and extremely strong see-through IsoTruss design."

To wychodzi cos w okolicy 1250 g. Nie powiedzialbym, ze taka znowu najlzejsza na swiecie ta rama, chociaz konstrukcja moze byc faktycznie "dosc" wytrzymala jak na swoja kostrukcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...