jo_jacek Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=20...1036&size=l co gdzie kiedy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 popatrz w "nowinkach ze świata rowerowego" albo w "najpiekniejszym rowerze" bodajże. Na pewno ta rama przewinęła się gdzieś przez forum bo ją pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ciekawe ile waży :voodoo: Coś dla maniaków lekkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 byłam zdania, ze ten wynalazek ładny, dopóki nie padło pytanie: jak to z błota szybko umyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Oj chłopak, chłopak ! Wystarczyło pobrać zdjęcie w oryginalnym rozmiarze i przeczytać napis na górnej rurze ( ? ) z przodu ramy http://delta7sports.com/ Ja to już gdzieś widziałem , albo na bikeworld'zie albo gdzieś tutaj nie wiem czy nie w nowinkach http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=30912 A tak swoją drogą ciekawe ile rower może nabrać błota w tą misternie wydzierganą kratownicę Umyć toto potem to istna męczarnia chyba tylko myjka wysokociśnieniowa da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Aha, mialem zamiar poszukac na forum ale nawet nie wiedzialem jak Dzieki : ] Jesli chodzi o mycie to powiedzialem to samo ostatecznie stwierdzilem ze to rama dla niedzielnych rowerzystów Edit: Nowa kobieta na forum ! : O kurka wodna ale mnie tu dawno nie było O_o, witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tysiu Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Powiedziałbym że dla indywidualistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Więcej o tej ramie powie wam user Harry-Peak gdy się pojawi. Chyba. Ten szkielet normalnie to jest oklejony przeżroczystą folią , więc z błotem nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A ja jestem upierdliwy materialista i coraz większy WW i ciekawi mnie, ileż to coś może kosztować... no i ile waży? PS. To jakaś manufaktura na zamówienie, czy taką ramkę moża gdzieś "legalnie" kupić od jakiegoś dystrybutora? Tak pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 to go spytamy folią?! ale to musi koszmarnie wyglądać jednak :| jakby jeszcze zacząć zastanawiać sie nad wytrzymałością tego, pewnie solidne, ale mnie jednak nie przekona. OT a z nową kobitą to do mnie? ;> bo jak tak, to mi miło, na tą (tę?) okazję lat sobie nawet mogę odjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Taką grubszą folią , nie śniadaniową http://www.titusti.com/08/tech/isogrid.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Gdzieś to już widziałem. Ale chyba o innym, skromniejszym splocie. Pamiętam, że ramka wielu osobom się wtedy niepodobała. Pomysł fajny, ale jako innowacja i ciekawostka techniczna połączona z kunsztem pracy człowieka - nie jako pomysł na ramę możliwą do użycia za 2-3 lata chyba. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 7 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Koszt tego roweru to: $11,995 Natomiast samej ramy: $6,995 Co do wagi kompletu nie doczytałem się, później może coś znajdę bo teraz wychodzę na uczelnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Taką grubszą folią , nie śniadaniową http://www.titusti.com/08/tech/isogrid.php Tą technologię można juz bez problemu nabyc "legalnie" w Polsce Zapraszam na lekturę w ojczystym języku http://titus-bikes.pl/index.php?option=com...5&Itemid=42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Bardzo skromne te informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tak, z nową kobietą to do Ciebie widze ze 7go miesiaca dolaczyals.. no ale ja tu ostatnio malo jestem więc wiesz Mnie osobiscie zastanawia jaka jest wytrzymałosc tej ramy, i w ogole ile ona moze przetrwac. Pewnie wiele no ale.. hehe no i cena tez.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sadfreak Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Odnosnie wagi: "With the IsoTruss technology and design, Delta 7 Sports has created one of the strongest and lightest hard-tail mountain bikes in the world that weighs approximately 2.75 pounds and sports the unique and extremely strong see-through IsoTruss design." To wychodzi cos w okolicy 1250 g. Nie powiedzialbym, ze taka znowu najlzejsza na swiecie ta rama, chociaz konstrukcja moze byc faktycznie "dosc" wytrzymala jak na swoja kostrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Dopiero co wrócił a już laski wyrywa Ta ramka to bardziej pokaz możliwości producenta niż seryjny produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 7 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 A co sie bede obijał Ciekawe czy wytrzyma tyle co hawk.. jak tak to biore hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 http://www.wrower.pl/wiadomosci/?news=432&...d4c8147974ed656 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Ale gorna rure to chyba wolalbym miec w takim rowerze wykonana w klasycznej technologii. Nie chce nawet myslec co sie moze stac jak sie spadnie z siodelka i potraktuje swoje klejnoty taka tarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.