libertine Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Chcialbym kupic ten rower, ale nistety nie moge na internecie znaleźć zadnych recenzji ani komentarzy dotyczacych tego modelu. Moze moglby ktos doradzic czy warto go kupic. http://erowery.pl/go/_info/index.php?id=927&item=1 Lub ewentualnie zasugerowac inny. Cena do 1500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karnaś Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Do 1500zł to bierz Krossa level a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 A ja myślę, żeby dozbierał i kupił Krossa level A6 A tak na poważnie; możesz również pomyśleć o Felt Q600 jeżeli chcesz również rozważyć propozycje karnasa to zajrzyj do tego tematu klik. Myślę, że on powinien cię najbardziej naprowadzić jaki rower do kwoty 1500 zł możesz wybrać. Jednak myślę, żebyś dał sobie spokój z obiema wersjami Felt - Kross i kupił tego Amuleta, ponieważ: Rower robiony składany w Czechach, a właściwie rama jest czeska podobnie jak Author. Z tymże ta podobno jest sztywniejsza, tak przynajmniej jest w ich topowym modelu. Reszta osprzetu średniej klasy, wiadomo jak to w takim rowerze. Jak tu jest coś lepszego to znów gdzie indziej jest gorzej. Ponad to rower Amulet w naszym kraju to w sumie egzotyka. Po co kupować Krossa na którym jeździ połowa kraju, jak można kupić coś niepowtarzalnego i cieszyć sie tym tak samo jak Krossem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.