matashow Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witam ! Jako, że mam możliwość zakupu roweru w Czechach, a jakoś z wyszukiwaniem dobrych stron na internecie nie jestem za dobry, to mam takie pytanko do tych, którzy orientują się w temacie (najlepiej kupowali w Czechach). Jakie sklepy polecacie ? Jaka jest różnica cen pomiędzy tymi samymi modelami u nas, a u nich ? I ogólne sugestie. Jak ktoś odpowie na powyższe to będę miał jeszcze inne pytanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 wszytsko spoko i fajnie ale podaj jakiej marki rower chcesz kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matashow Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Nie jestem zdecydowany. Jeśli kupie w Polsce to Krossa lvl a6, za 1700 zł, ale może w podobnej cenie w Czechach znajdzie się jeszcze coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matashow Napisano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 No i jak to wygląda z tymi Czechami ? Jakoś nikt nie odpowiedział konkretnie więc pytam ponownie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saszqa Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 w czechach oplaca sie kupowac praktycznie tylko kellysy wieczorkiem postaram sie podeslac Ci linka do stronki z ich jakby allegro-ale nie obecuje czy znajde ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Kiedyś kupowałem w Czechach teraz niestety nie zwracają vatu .Ceny są podobne.Tam jest tak ja u nas jak trafisz na okazje to nic tylko kupować.Poza tym warto się popytać bo czasem mają tam tańsze rzeczy np rama merida hfs u nas 1300 tam 1000 zł .Tak więc nic tylko pytać może jakieś okazje się nadarzą.Ale mało to u nas teraz przecen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.