specjalized Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 sorki jeśli to już było ale tego nie mozna przegapić podsumowując rok 2007 na pinkbike.com znalazłem liste top 5 najlepszych filmików... w śród nich był filmik polskiego autorstwa... http://www.pinkbike.com/video/1057/ drugi filmik jest poprostu nie do opisania... najczęściej oglądany spośród wszystkich http://www.pinkbike.com/video/4263/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 koleś w 45 sekundzie w koszulce NS-bikes to mój znajomy z roku chodził z moją dziewczyną do jednej klasy w podstawówce:) podobno jest najlepszy w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Hehe Elvis taaa na dircie czy tam na dropach jest najlepszy Ale tak o filmiku to zrobiony chyba przez Heyah jest sam nie wiem tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 jak by typ z pierwszego linku w 85 sekundzie to skleił to ja nie mam pytań...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Nom ładnie by było A tak btw muzyka w tym filmie nie znacie tytułu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Piosenka do Dandy Warhols- bohemian like you Filmik jak zresztą widać zrobiony przez Ryysia. Osobiście uważam go za jedną z najlepszych jego produkcji. Fajne niesie przesłanie:) Dużo scen z NS Trip'a. Hehe Elvis taaa na dircie czy tam na dropach jest najlepszy Ale tak o filmiku to zrobiony chyba przez Heyah jest sam nie wiem tak mi się wydaje Elvis?? A to nie chodzi o Wojtusia? A swoją drogą myślałem że on jest młodszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Dla mnie jeden z lepszych filmów : http://www.pinkbike.com/video/1584/ Rower zielony, koleś w zielonej koszulce. Muzyczka i montaż - świetny Pierwszy raz piosenkę słyszałem ją w Viva La Bam. Pozatym koleś ma rower, który mi się podoba. Otoczenie w samych liściach jest świetne. Tylko "wejściówka" jest jak dla mnie za długa .... No ale nie ma rzeczy idealnych. Koleś do filmu nawet nowe buty Osiris'a założył Pozdrawiam ! P.S. Zaraz go jeszcze raz zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Taa fakt sorki Wojtuś Gola nie Elvis Poje mi sie troszkę Polecam filmiki z superligi Teksty Elvisa jak stal na dropie w Rybcu są nie do pobicia "- I jak? - no wiesz krzywdę se można zrobić -Kuku -ścięgna zerwać - O też można" Mówię wam polew na maksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.