omen Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Śruby do wymiany na alu w: hamulcach, kapslu, ramie, poplocku, klamkach, przerzutkach, sztycy, zacisku sztycy. Z tego co wyliczyłem będą to 22 śruby. O ile zejdzie waga? zejdziesz około 100 gram. :] ja bym jeszcze odpuścił w zacisku sztycy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Omen - a w siodełku byś nie odpuścił , tam są duże siły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 okurat o sztyce sie nie boje. Masz 2 śruby jest wieksza pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jak miałbym wybierac gdzie ma pęknąc śruba -wolałbym w zacisku sztycy niż w mocowaniu siodła -wiele sztyc jest na 1 srubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Omen - 2 śruby nie oznaczają 2 razy mniejszych szans na puszczenie tylko dwa razy większe :] Zmień korki w rogach na płaskie, mozna urwac pare gram, pozatym z płąskimi lepiej wygląda Ładna rama, komponowałaby się z biłaym SLRem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Płaskie siedzą w kierze. Białe siodło podobno się brudzi, a w planach jest wygodne, czarne slk gel flow ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 zaciski zmienione na bolt on 65g, 55g w dół sprzedam xtr'y~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CR7 Prezes Napisano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 No wiesz, wszystko sie brudzi. A to że jest białe to tyle ze bardziej widać. Ale da sie bez problemu myć je i jest ja nówka. Dla mnie Biały SLR jest piękny. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Rowerek podoba mi się bardzo Odnośnie białego siodła, to ja owe posiadam i wystarczy je gąbką z płynem do naczyń przetrzeć i wygląda jak nówka. Brudzi się tak samo jak czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi