Skocz do zawartości

[koszulka] biała i luźna, rękaw w sumie obojętny

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

A więc trwają poszukiwania białej koszulki rowerowej. Koniecznie luźnej, rękaw w sumie jest mi obojętny może być krótki jak i długi. W grę wchodzą także bluzy do motocrossu. Po głowie chodziły mi bluzy Troy Lee Designs. Może ktoś zna jakieś inne produkty w dość rozsądnej cenie? Będę wdzięczny za różne linki :)

Była ostatnio na allegro .Koszulka firmy verge .Bardzo fajna cała biała luźna brak gumki na dole koszulki i w rękawkach.Rozpinana na zamek na środku napis kona oprócz tego reklamy były jakieś .Szukałem jej teraz już jej nie ma była za 90 zł chodź na maratonie sprzedawali je w promocji po 25 zł

Mielismy kolosalne problemy z debilnymi przepisami przy przesylce ciuchow na firme. Ale przy prywatnej przesylce nie powinno byc problemow. Zobacze co sie da zrobic, ceny nie pamietam ale nie byla zabojcza a jakosciow jest niezla, pomimo szlifowania trzyma sie dzielnie.

Gevera :)

w Polsce da się zrobić, ale drogie jak nie powiem co ;] (ja na rękawiczki czekam od x czasu i poczekam, do lutego)

chyba też wynajmę kumpelę co w UK pomieszkuje czasami, lepszego rozwiązania nie ma

a te linki co Kondi podał... mniam :down:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...