Dominik92 Napisano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 prosze o pomoc szukam informacji na temat łańcuchów do całego osprzętu acera kupionego parę lat temu tylko tylna przerzutka jest nowa z góry dzięki za propozycje i pomoc pozdro Dominik92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 jaki przebieg? jesli jezdzony kilka lat, to prawdopodobnie nowy lanuch bedzie skakal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Stycznia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 O ile się nie mylę to też zależy jaką masz kasetę, bo chyba nie do wszystkich można stosować trarde łańcuchy. Myślę, że IG50 powinien być dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 jaki przebieg? jesli jezdzony kilka lat, to prawdopodobnie nowy lanuch bedzie skakal. mały tak gdzieś ok 600km, więc nie powinien skakać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 dzięki za pomoc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 PC-48, też powinien być w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 a może PC-38 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
speq Napisano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 lepiej mieć twardszy łańcuch - wolniej sie wyciąga a więc i wolniej niszczy zębatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik92 Napisano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 wielkie dzięki za pomoc ale kupiłem już hg-40 pasuje jak ulał, bo wcześniejszy łańcuch był taki sam w końcu dałem rade odczytać nazwę!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.