Skocz do zawartości

[wrocław]Gdzie zaplatać koła

MarcinGoluch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jako, że najbliżej mi do Wrocławia to w tym mieście poszukuję szczęśliwca którego kopnie zaszczyt zapleceni mi nowych kół. Poza sama usługa na odpowiednim poziomie potrzebne mi tez bedą szprychy Sapim Race lub DT Comp takze mile będzie jeżeli ów sklep lub serwis również takowe będzie posiadał.

Czy możecie polecić jakis serwis najchetniej w okolicy dworca głównego lub z dobrym dojazdem komunikacją miejską od głównego? Jakie mają ceny za usługi i czy mają dostęp do szprych?

Pozdrawiam i z góry wielkie dzięki za pomoc!

Marcin

Napisano

Cześć

Polecam Harfe-Harryson na Ks. Witolda 48.

Serwis mają na wysokim poziomie.

Cena za usługę bodajże 30 zł, jak kupowałem u nich koło zaplecenie było gratis. Niestety nie prowadzą [nie prowadzili w lecie przynajmniej] sprzedaży szprych DT, mają natomiast Mach1, które sobie chwalę.

Dojazd z dworca w miarę przyzwoity, tramwajem 15.

Najlepiej sprawdzić na mapce:

http://gisserver.um.wroc.pl/mapa/

Pozdrawiam

Napisano

Witaj

Również polecam serwis w Harfa-Harryson, z ich sklepu nie korzystam, ale jak mam coś do zamontowania w rowerku co sam mógłbym skopać jadę do nich.

Najbliżej dworca znajduje się sklep/serwis Szef (Author) - ale ich serwisu gorąco nie polecam...

chyba, że się coś zmieniło (ostatnio 2 lata temu)

Napisano

SPORT-PROFIT

ul. Kleczkowska 48/1a (róg ul. Reymonta i ul. Kleczkowskiej)

50-225 Wrocław

Nie wiem czy będą mieli na stanie szprychy DT ale bez problemu są do zamówienia i zaplotą Ci porządnie koło. Zaplatałem u Nich koło do roweru MTB pod trenażer.

Żeby dojechać z dworca to musiał byś pojechać Hmm... Tramwaj 15 i wysiadasz o ile dobrze pamiętam naprzeciwko sklepu, wystarczy przez ulicę przejść. Ale nie pamiętam jak tam jest z tramwajami bo komunikacji miejskiej nie używam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...