Skocz do zawartości

[amortyzator przód] Skareb z allegro, pomożcie :(

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dzisiaj wygrałem Skareba Elite na allegro, oto link:

http://www.allegro.pl/item286137525_manito...e_jak_igla.html

Poźniej poczytałem sobie o tym amortyzatorze i 2 osoby z tego forum napisały ze znaja z allegro ten amortyzator i to jest wersja OEM :)((.

Czy sprzedawca podał nieprawdziwy opis i oszukał przyszłego nabywce ?. Jeśli tak to ja go nie kupie.

Sam nie wiem co robić. Poradźcie cos.

Dziękuję

Napisano

gosc pisze: "Jest to wersja ELITE, katalogowo cena wynosiła ok 1800zł". Zadnego OEM'a nie moze byc w katalogu, bo wtedy to juz nie jest OEM. Jesli widelec roni sie od oferowanego w katalogu, to opis jest bledny i nalexy poinformowac o tym sprzedawce.

Napisano
"Jest to wersja ELITE, katalogowo cena wynosiła ok 1800zł".

??? Jak i kiedy, skoro dziś R7 Platinum kosztuje katalogowo wg. Wigwamu <1700PLN ???:)

Miejmy tylko nadzieję, że mimo chwilowych wątpliwości amorek okaże się jednak przyzwoitym sprzętem za umiarkowaną cenę - to tak optymistycznie... :D

...a bardziej realnie - oto chyba mamy idealny przykład "okazji na allegro" :)

Napisano
To, że nie posiada blokady to mały pikuś. Gorsze jest to, że posiada beznadziejne tłumienie Fluid Flow...

Z drugiej strony na aukcji wyraźnie widać że amor ma FluidFlow damping...

• 3 miesiące temu...
Napisano

Przepraszam, że nie zakładam nowego tematu ale pytanie mam praktycznie takie samo i nie chce oberwać , że nie szukałem :P Znalazłem na allegro skareba

( http://www.allegro.pl/item357213873_amorty...b_spv_80mm.html ) i zastanawiam się czy warto go brać. Ważę z 65 kg więc to, ze leciutki jest raczej mi przeszkadzać nie będzie ale chciałbym żeby ktoś kto się na skarebach zna powiedział mi coś więcej o nim ( rocznik, system amortyzacji i takie tak ). Pozdrawiam

Napisano

Znam tego zawodnika sprzedającego ten amor i on dba o sprzęt także problemów być nie powinno :P Ale jednak swoje prześcigane ma :yes: SPV działa dobrze, ale trzeba się trochę namęczyć z regulacją, dlatego konieczna jest własna pompka :yes:

Napisano

To chyba się wstrzymam i poczekam aż R7 stanieje i swoją Judytę trochę ścioram. Bardzo dziękuje za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...