Wax Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie rób scen Nawrot Obydwaj wiemy...że inwestujesz w . . . garaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No zbieram kasę już na blaszaka <3 zakochałem się, rower przy tym ssie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie wypowiadaj się w ten sposób publicznie, bo jak zajadę tam na zarzecze... Składaj bika i wołaj mnie żebym go oglądnął a nie jakieś blaszaki obmacujesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ano umowa przyszła, więc jestem bliżej o krok od pieniędzy ;D I chyba kupie te złote nokony.... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Zrobiłem tuninK r7 olej kujawski + 15 sprężyn Zbudowałem forka do DH ;DD To tak naprawdę, inna biel, + naklejki Jutro Wax'io spojaruje mi pompkę to go złożę do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Może być lekko krzywo, bośmy do tego obalili egghmm.. ;D Ładnie to wyszło, ładnie Jutro pompidło podwiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Lesia ! o suchym pysku nie ma co pracować jest miodzio, kiera została docięta, carbon się lepiej piłuje niż masło ;D Przyjemna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 No, wyszło Ci to cudnie:) Pogratulować. Kiedy 10,5kg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Zamontowałem forka, swoją drogą wbicie gwiazdki sterowej zajęło mi jakieś 1,5 h... Nie wiedziałem, że to aż tak bardzo idiotyczne urządzenie... I w końcu zrobiłem zacisk sztycy, który nadaje dużo smaczku, bo jest w kolorze jarzemka, jak i mostka forka i siodła, jak i sztycy ;D Wygląda jak ze złomowiska i to mi się podoba Reszta części niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Ten zacisk wyglada okropnie lepiej jakby byl bialy, albo caly wyczyszczony i polerowany Skladaj go szybciej patrz jaka piekna pogoda za oknem(przynajmniej u mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nie ode mnie to zależy , biurokracja mi czas na pedałowanie pochłania ;D Zacisk jest okropny, ale na żywo wygląda fajnie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 15 Marca 2009 Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 No teraz fajnie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam, baaaaardzo pilnie potrzebuję kupić ramę CUBE rozmiar 20". Dodam że Analog, Attention i Acid odpadają. Byłem w Ski-Team ale się wypieli mówiąc, że samych ram nie sprowadzaja na Allegro też bieda. Szukam ramy sztywnej, do 800,00 PLN. Może ktoś pomóc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 A dlaczego akurat Cube'a ? http://cgi.ebay.de/CUBE-Ltd-Comp-MTB-Rahme...1QQcmdZViewItem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Bo te ramy najbardziej mi odpowiadają pod względem geometrycznym jak i wizualnym. No ta jest OK tylko jak ją kupić nigdy nie kupowałem na ebay a na dodatek jestem zielony z niemca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://allegro.pl/sklep/1684167_fun_sport -> Bez większego problemu powinien mieć LTD Comp w 20" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ramy bez problemu cuba sprowadza fun sport. rama cube ltd CC ta co dal wax wazy 1980g realnie. mysle ze lepsza oferta to no saint angle w tej cenie albo radon zr lighting. chyba ze jestes jakis ciezszy ale zakochales sie w ramach cuba ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Nic nie mówił o wadze, ani o tym czy chce kupić w Polszy czy w Rwandzie...xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 17 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 do ebaya w sumie musisz miec tylko paypala, a tam po niemiecku nic specjalnego i tak nie piszą, poza tym, że wysyłka tylko do niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 17 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Bo te ramy najbardziej mi odpowiadają pod względem geometrycznym jak i wizualnym... rama cube ltd CC ta co dal wax wazy 1980g realnie. mysle ze lepsza oferta to no saint angle w tej cenie albo radon zr lighting. ... W sklepie wyglądałoby to tak : Dzień dobry są orzeszki ... ? Mamy pyszne soczyste jabłka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Powiedz mi Nawrotku, skąd zdobyłeś te naklejki ? zrobili ci kopie w jakimś poligraficznym ? Ja bym oddal swoje marzocchi ino nie wiem gdzie, nowe ciężko dostać. Pokazałbyś gdzie, to skoczylibysmy bo i tak w domu próżnujesz ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Na allegro ten użytkownik http://allegro.pl/show_user.php?uid=3151681 robi naklejki rowerowe, napisz do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Dzięki dzięki zamówiłem w Fun Sport ramkę Cube LTD PRO czarną anodyzowaną 2009 rozmiar 20". Obecnie mam Cube Acid 20" 2009 ale rama w nim mi nie odpowiada więc jak przyjdzie LTD to będzie przekładka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 imo cube ltd acid i clt pro czy tam comp to ta sama geometria RFR. wiec niepoczujesz zadnej oznicy wiec niewiem po co wymieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalpe Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Mylisz się, ta sama geometria to AIM, ANALOG i ACID. Natomiast LTD to całkiem inny wymiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi