Wax Napisano 2 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Żyjesz tam ? Bo co Cię widze to zadylasz w płaszczyku z PEŁNĄ, a nawet dziwnie wyppchaną czarną walizeczką tudzież torbą po moim osiedlu ;D:D Jak tam sprawy rowerowe ? Mój już stoi _______eghmm....rower rzecz jasna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 hahahahahahahahahaah w torbie ludzki odpowiednik finish line siedział Rower dostał pieniążka, korba slx, x-0, kaseta xt i lancuch xtr leci Do tego dostanie złotych akcentów - wyśniłem to, spokojnie nie będzie aż tak nakupkane kolorami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Naćpałem się herbaty o samku toffi i normalnie jak w simsach dzisiaj o 18:00 nadszedł ten moment... Sauserem i tak nigdy nie będę, więc po co wywalać tyle kasy? Myślę, że jak rower będzie ważyć 11 kg to nie umrę... Dlatego też zmiany posuną się o wiele dalej Hihi zobaczycie co się zmieni, jak już pozałatwiam wszystko odnośnie sponsoringu Rower będzie jeździł lepiej niż teraz, wagowo może też nie podskoczy, będzie skromniejszy - mój portfel będzie grubszy - będę miał więcej kasy na dzianinę przez co będę ładniejszy ;D Do tego kupię normalne opony a nie wynalazki, których po 3kkm nie ma i są full slick Poza tym czas trochę przystopować - inne wydatki się pojawiły xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Haaa ! Dziewczyne ma ! .................................... która Cię chciała ? :D A tak na poważnie to co znowu wymyśliłeś mózgu ? Ja tam nie pękam, idę do przodu póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Nawrot co ty tam kombinujesz? Odstaw ta herbatke i gadaj do rzeczy, a nie jakos tak enigmatycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 mój gosciu od angielskiego po tym jak napisałem moje wypracowanie o naszej kobiecie od chemii powiedział: "Co ty ćpasz? Jesteś najbardziej enigmatyczną jednostką tej ziemi, nie potrafię przebrnąć przez twoją metafizyczną barierę. Jesteś największą zagadką ludzkości" hahahah xD A do tego napisałem na polski wypracowanie o bohaterach XXI wieku - złomiarzach xD Oni są bardziej pro eko od Greenpeace-u, pewnie pani nie zrozumie mej myśli, ale co tam, lubię wyzwania xD Dziewczyne niby ma i nie ma, bo w sumie jakiś flirt leci, ale już myślę jak ją zdradzić Znalazłem lepszą - w moim typie, ale to są koleżanki bardzo dobre, więc ten numer nie przejdzie, ale nawrotek tak zakombinuje, że przejdzie xD Wracając do roweru: Wymyśliłem opony IRC Mythosy + Full SLX (hample, manetki, korba, przerzutka przód - na tył dam xt, kaseta xt i lanc. xtr) tak będzie najlepiej chyba w moim mniemaniu Tym bardziej że mam kupca na korbę już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Julie już chcesz zdradzać ? Nie rób tego!! @rower SLX? Hample mogą być SLX, korba zdecydowanie XT, maneteczki też XT, przerzutka przód to jedno, ale mówię Ci po raz któryś że tutaj bardzo by pasowała korba XT 08 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 - Za drogo SLX starczy w zupełności Julki się nie zdradza ^^ Spokojnie spokojnie, wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Przy tych cenach to tez bym sie zdecydowal na SLX, bo korba za 570 to jak dla mnie lekkie zboczenie, zwlaszcza ze mam przed oczami cene 370 sprzed miesiaca Ja troche rzeczy XT kupilem jak byly jeszcze w miare tanie, ale teraz bym tego nie powtorzyl. Manetki XT/SLX podejrzewam ze niczym sie zbytnio nie roznia - moze minimalnie waga ale i tak nawet XT nie sa lekkie (256g z monitorkami...) Co do opon - ja ostatnio wrzucilem Hutchinsony Python 2.0, waza po 530g, czyli wiecej niz poprzednie Karmy. No i w sumie co z tego Tylko wstyd robic update projektu, z waga w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Korby XT się nie opłaca przy tych cenach, różnica w wadze znikoma, różnią się zębatką średnią która jest mocniejsza, etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Naped SLX,XT ok, ale czemu nie bedzie na tyle SRAM-a?? A Ty jestes bardziej pokrecony niz kobiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jak dobrze, że ja wymieniłem cały napęd w zeszłym roku Przewidywalny łeb ze mnie Korba XT jest ładniutka, ale faktycznie trochę z cenami tego przesadzili...zobaczymy, możliwe że teraz wszyscy pomontują Alivio i z bani Nawrot ma w głowie "fju bździu" lepiej by się wziął za jeżdżenie a nie wymyślanie już o nauce nie wspomnę :P No właśnie co z tym Sramem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Wiecie, ja swoją korbę XT kupiłem w idealnym stanie za 300zł, jakiś miesiąc temu Wystarczy tylko szukać. Chyba, że ktoś nie lubi kupować używanych części to już niestety, ale ceny są z kosmosu. No właśnie Kubuś, co z tym sramem ^^ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Sram pachnie KUPĄ ! Szkoła nie służy do nauki ;DD Manetki X-0 oddam prawie za darmo jak ktos chce ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Ile chcesz ? - pierwszy ....klepnięte Skiba - na 9-tkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 4 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jak sa na 8(w co watpie) to jestem 2 A SRAM JEST NAJLEPSZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Brake Front 298 SLX Brake Rear 313 SLX Cables 78 Nokon Cage 25 Carbon Casette 260 XT Chain 260 XTR Crankset 902 SLX Derlr Front 146 XT Derlr Rear 228 XT Discs 254 XTR Fork 1480 Manitou R7 super 80mm Frame 1760 Cube LTD Pro Grips 30 Foam Handlebar 135 Carbon 31.8 58cm Headset 130 Ritchey Pro Pedals 294 Crank Bros Seat 190 Selle Italia Thoork Carbon Seatpost 185 Carbon Tuned Seatpost Clamp 18 Accent Light Tuned Shifters 296 SLX Spacer 2 Carbon Stem 120 Pro PLT 100mm Tires 800 Rocket Ron 2.1 Tubes 240 Maxxis Ultralight Wheel Front 901 Fulcum RedMetal 5 + Skewers Bolt-on Wheel Rear 1083 Fulcrum RedMetal 5 + Skewers Bolt-on Overall 10428 Zrobiłem planowaną rozpiskę sobie Tak będzie wyglądać w sezonie 2009 i nic się nie zmieni prawdopodobnie - bynajmniej nic nie planuję Jak już będzie wszystko to pocykam foty Sztycę przerabiam na a'la kcnc tzn łódeczka i jarzemko takie zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 wyliczyles co do grama a rocket rony to loteria o duzym rozrzucie wylosowanych wynikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Dlatego nie proszę na razie o jakiekolwiek zmiany - raczej orientacyjne to jest Może 2.1 są jakoś inaczej produkowane od gubszych, bo jak na razie spotkałem się chyba z samymi ponizej 400g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 moje rokety maja 390 i 410 waga hamulców jest z adapterami i śrubami ? moje XT z adapterem i śrubami waza przod 321 tyl 338 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kogucik1912 Napisano 7 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Mam pytanko.. jak Ci sie sprawują crankbrosy?,czy nie łapią luzów i jak jest z tymi sprężynami bo tak sie zastanawiam nad kupnem (wszystko zależy od finansów) i jaki masz model ..bo po wadze wnioskuje że egg beater c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Waga SLX i XT z www.rowerowawaga.pl Jak rower zmontuję, pojadę do chłopaków do rowerowego i go zważę na wadze hakowej, bo rozpiski imo nie są realne, ale w miarę miarodajne Cranki hmm... Innych pedałów bym nie chciał Kocham je, niezapychalne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 jak zobaczyłem nowy wpis w tym temacie to przyszła mi myśl jedna. Nawrot zmienił ramę. Gdzieś o tym wspominałeś coś o fulu czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Dawno i nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 naćpany byłem, full po wakacjach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi