Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Nowy ? używany w jakim stanie ? z gwarancją, bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
login Napisano 22 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 używany przywieziony z holandi stan bdb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Wczoraj przyszły mi srebrne nokony, i manetki x-0 Zastanawiam się nad kierownicą, zależy mi aby była z carbonu Znalazłem to: http://cgi.ebay.de/XLC-Composite-Lite-Flat...%3A1|240%3A1318 Dobry wybór ? Mostek i rogi mam wypiaskowane, będą malowane na biało Fork jeszcze raz zostanie zeszlifowany i pomalowany, też na biało, ale pod kolor mostka i rogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Kilka zdjęć szpiegowskich się wkradło, sorry za burdel panujący w piwnicy, ale i tak na razie nie śmigam Sztyca też będzie carbo Rogi będą pod kolor mostka i forka I dużo się jeszcze zmieni Nokony będą dwukolorowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 No no ładnie Nawrot zapowiada sie super sprzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Generalnie mi sie podoba, ale różnica w bieli ramy i amora/reszty bzdetów jest na nie. Jak dla mnie nie do zaakceptowania, już lepsze były czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 U mnie też była na nie i mialem przemalować, ale po dodaniu rogów i secik fork mostek i rogi zacisk sztycy powinno być ok ! Siodło dodatkowo idealnie pasuje pod kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jak na moje za dużo białego, szczególnie z frontu Ogólnie kolory mocno radosne, agresywny zielony na ramie i krwisty czerwony na kołach, do tego karbonowe elementy typu koszyk, kiera czy planowana sztyca tworzą bike który zapewne wyróżnia się mocno z tłumu. Ja tam zawsze byłem minimalistą i uważam że dwa kolory to max, ew. gdzieś tam jakiś smaczek. U ciebie zasada te jest jako tako spełniona, tylko że ja jestem wielbicielem bardziej mrocznych kolorów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 a jak z waga bo pewnie sie zmieniła( czekamy na uzupełnienie nowych częsci ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Gdzie sprzedają takie cranki za 117zł? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mi tu tarcze nie pasują, standardowe lx'a są fuj i zbyt banalne do tego roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 tarcze formula k24 będą, jeśli mój wujek będzie rower zmieniać na wiosnę Obstawi mi je. Co do wagi to na razie nie mogę nic powiedzieć bo muszę X.0 kupić a troche to kosztuje, do tego kaseta łanc.korba też się zmieni, no i sztyca i opony - chociaż to to już najmniejszy wydatek. Ale najpierw klepniętego polara muszę kupić, czekam tylko na przypływ $ A cranki kupiłem za starych dobrych czasów kiedy dolar był po 2 zł 05 gr ;D Tak wyszło z przesyłką po tamtym kursie, teraz się nie opyla już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 rogi zamontowane Z forka wypierniczyłem piwoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 No to sztyca doszła, pancerze też zamontowane Opony będą race kingi 2.2 world cup te limitowane, x-0 na tyle, no i nowa kaseta i łańcuch, korba slx i hample k24 - hample niestety później będą. No i tarcze XTR Waga będzie około poniżej 10.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiniu2 Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nice tylko ta biel frontu wg. mnie nie gra z kolorem ramy ;p Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Miało być biało i jest biało Według mnie nie musi grać z kolorem ramy, bo wtedy to już by było przegięcie, a dwa że ciężko bawić się w pigmenty... Pięknie wyszło, kupuj X-0 i lecimy na Modliszke ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Waga kół tylko mi się wydaje czy z Rowerowej Wagi? Jeżeli tak to pewnie będzie różnica, jako że te z RW są na 6 śrub(chyba). Pozdrawiam P.S.Zważyłbyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Ładnie sie prezentuje Nikt nie powiedzial ze rower musi byc nudny i jednokolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Waga z rowerowej wagi jest od CL tak jak moich, zaciski będą wymienione na bolt on - coś koło 90 gram lżej ! za 19.90 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 27 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 bolt-on'y też mi się podobały, duży wybór kolorów itp...dopóki nie pękły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 27 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Heh, jak to pękły? Wax i Tobo na nich śmigają i nie narzekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 A no normalnie, dokręcam i trach. Może jakiś trefny był ten zacisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Mam około roku i ani nawet nic się nie stało. Może dokręcałeś za mocno... albo egzemplarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Wygodny jest ten si thoork? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Mi bardzo pasuje, pupa kilka godzin spokojnie wytrzymuje na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi