Ciastkorz Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Piękny Cube.. piękne siodło Waga i cena siodła powala... 600zł za siodło to są moje koła i korba -.-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 normalnie bym powiedzial, ze takie polaczenie kolorow nie bedzie wygladalo zbyt pieknie, ale teraz przyznam ze calkiem mi sie podoba, w koncu cos innego niz te czarne/biale rowerki. ale musze przyczepic sie do korby i przerzutki - niezbyt pasuja do calosci, swietnie by wygladal kompel xtr 07, ale to juz spory koszt, no i do tego bialy amor ;] ciastkorz - no i cena prawie taka jak cena tej ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ja bym brał łańcuch dura ace, a pedały exustary czy jak to tam sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Ponboc łańcuchy Wippermanna są dobre.Ja mam zielony ,dałem 35zł. na Allegro .Pedały ? XTR , ew. Contrass będzie miał taniej http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?...34&start=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 ja bym brał łańcuch dura ace, a pedały exustary czy jak to tam sie pisze xtr a dura ace to, to samo. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dura Ace jest na 10 biegów. Swojego Wippermanna kupiłem u tego usera http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=7193393 Ten duży gratis to zapewne spinki Wippermanna - mi też kilka dosypał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jak nie ma Dura-ace na jak jest? http://www.allegro.pl/item319080363_lancuc...7701_60pln.html, Nawrotek fajne to siodło, w Karpaczu Ci je zabiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Jak zwykle rowerek wygląda zarąbiście. Koledzy dobrze podpowiadają, trzeba Cube'a lekko wybielić Czy też zabarwić na biało.. Wiadomo o co chodzi.. Pedaly Na exustar albo na look 4x4, czy też coś z rodziny cranków. ale Grzegorz masz blat w korbie super. Ten rotor q rings działa czy to propaganda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Obiecane fotki Hmm no chyba w Xcr'rze sprayem pomaluję na biało dół xD Do lipca trzeba czekać, albo biało fox, albo reba. Reba mi się nie podoba, ale ma manetkę, a dla mnie manetka to podstawa. Fox nie ma manetek Ale z drugiej strony fox to fox i kupię foxa xD Z łańcucha to widziałbym taki złotawy w mym rowerze Do tego chyba wymienię śruby w korbie na złote, ale to przy wymianie blatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 dzisiaj wlasnie jezdzilem na foxie kumpla, nie byl zbyt dlugo uzywany, i musze przyznac ze szalu ni ma jak dla mnie fakt ze kumpel jest troche ciezszy, ale i tak chodzil srednio ;/ moze to przez to, ze to wersja terra logic, ktora ponoc troche uposledza prace tych amorkow, ale ja bym go nie kupil, o wiele bardziej podoba mi sie praca reby, czy mojego skareba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Pomysł pomalowania XCR bardzo mi się spodobał ,gdyby to zrobic z gustem ,jakiś aerograf zieloną farbą na białym tle np. -może byc fajnie. Rotor - zmiękcza jakby pedałowanie - oszczędza kolana .Jeśli ktos jeżdził na Biopace to wie o co chodzi . Ale czy warto wydac tyle pieniędzy - w sumie mam mieszane odczucia.Nawrotek - rower masz śliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Widziałem samą ramę .Była paskudna a teraz muszę przyznać ,że rower wizualnie wyszedł super ,jak dla mnie.Co do osprzętu to wybrał bym sram no ale każdy ma to co lubi.Poza tym strasznie lekka ta twoja kiera ritchey pro sam taką mam i moja wazy 178 gr a twoja tylko 140 gr jak to możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Waga jest katalogowa, ale nie spodziewałem się , że aż tak będzie się w rzeczywistości różnić. Widzę, pozostaje mi zmiana na coś lżejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Jakoś w tym tygodniu, xcr zmieni barwę na biało-zieloną W poniedziałek zakupię farbę, podkład + biały kolor będzie spray a zielony aerografem trysnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Marca 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Mi tam się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Kubuś, może Ty tam kolorystycznie już nic nie mieszaj, co? ten amortyzator to ostatnia rzecz która w oczy się nie rzuca. Rama jest śliczna, a w słońcu wygląda o niebo lepiej niż na fotach, więc może jednak zostaw, jak jest? To już będzie chyba przerost formy nad treścią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Tak w słońcu wygląda:P W tym tygodniu może jak się uda dojdzie jeszcze sztyca carbonowa, którą z wujkiem zrobię I do tego planuję zrobić sobie jakiś lekki carbonowy koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Faktycznie. ten XCR pasuje jak student do klubu abstynenta(tekst chyba z tego forum). Ogólnie koła, ramka i siodełko bardzo ładne, ale w ogólnym rozliczeniu rowerek niezbyt mi się podoba. Nie wiem dlaczego ale ten XCr wygląda jakby pierw miał dobić o oponę główką ramy niż wykorzystać cały swój skok. Chyba że to tak na zdjęciach wyszło. Poza tym koła strasznie wielkie się wydają, rama pewnie mała, na dodatek ten kolor ramy, jak dla mnie za bardzo damski, bo kolory za ciepłe. Biały Fox faktycznie nada smaczku, ja bym zmienił jeszcze mostek na jakiś z kolorem. Ogólnie rower widać że stworzony do XC, komponenty dobrze dobrane, ale XCR i rama(kolor) na nie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Jak sie spisują larseny? Mocno się ścierają? Jak z ostrzejszym błotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 9 Kwietnia 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Będzie malowanie XCR'a? Też mnie ciekawi jak się spisują Larseny TT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 xcr nie bedzie malowania, bo bedzie fox xD Larseny jak byly nowe były naprawdę ok. Adik moze potwierdzić, teraz trochę gorzej Mają 1000km i zostalo tak 40% bieżnika na oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Owszem potwierdzam Dobre oponki ale krótkodystansowe dośc... Podobne do RR 08, ale jak widać trwałością oraz przyczepnością nie dorównuja, za to opory toczenia nawet mniejsze {przy 1.9" Maxxis vs 2.1" RR 08}. Kurde, ciekawe ile waży "w odczuciu" ten Ltd, ostatni raz kiedy go podnosiłem to było chyba 12.2kg Teraz waga zbliżona, a raczej mniejsza od mojego Aima. {nic dziwnego, przy takim hojnym sponsorze hehehe} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Zamontowałem rogi pro (62 gramy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Nooo, nareszcie bajerancko wygląda Wygodniś z Ciebie (ścięte końcówki ). Na weekend jak się uda to gdzieś uderzymy Będziesz go jeszcze lajtował ? Czy nie zależy Ci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Jasne Fox do przodu poleci to już pół kg urwę Spróbuję zrobić pancerze handmade, kierę na pro carbonową wymienię to urwę 40 gram I do tego parę innych pomysłów, ale na razie muszę na foxa zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi