Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie wypowiadaj się w ten sposób publicznie, bo jak zajadę tam na zarzecze...:)

Składaj bika i wołaj mnie żebym go oglądnął a nie jakieś blaszaki obmacujesz...;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Zrobiłem tuninK r7 olej kujawski + 15 sprężyn

Zbudowałem forka do DH

19c546d7a455a957m.jpg

;DD

88b167cc15aa2b00m.jpg

d3fd1a3e6e11cf0em.jpg

13cc0c20bb585b2em.jpg

To tak naprawdę, inna biel, + naklejki

Jutro Wax'io spojaruje mi pompkę to go złożę do końca ;)

Napisano

Lesia ! o suchym pysku nie ma co pracować :)

jest miodzio, kiera została docięta, carbon się lepiej piłuje niż masło ;D

Przyjemna zabawa ;)

Napisano

Zamontowałem forka, swoją drogą wbicie gwiazdki sterowej zajęło mi jakieś 1,5 h... Nie wiedziałem, że to aż tak bardzo idiotyczne urządzenie...

I w końcu zrobiłem zacisk sztycy, który nadaje dużo smaczku, bo jest w kolorze jarzemka, jak i mostka forka i siodła, jak i sztycy ;D

Wygląda jak ze złomowiska i to mi się podoba ;)

Reszta części niedługo :(

d8798ab93e8e8872.jpg

623a46a91bf67ca5.jpg

233f71e6e9779d14.jpg

93da95fa9457ab44.jpg

Napisano

Ten zacisk wyglada okropnie :) lepiej jakby byl bialy, albo caly wyczyszczony i polerowany ;)

Skladaj go szybciej patrz jaka piekna pogoda za oknem(przynajmniej u mnie) :(

Napisano

Witam, baaaaardzo pilnie potrzebuję kupić ramę CUBE rozmiar 20". Dodam że Analog, Attention i Acid odpadają. Byłem w Ski-Team ale się wypieli mówiąc, że samych ram nie sprowadzaja ;) na Allegro też bieda. Szukam ramy sztywnej, do 800,00 PLN. Może ktoś pomóc???

Napisano

Bo te ramy najbardziej mi odpowiadają pod względem geometrycznym jak i wizualnym. No ta jest OK tylko jak ją kupić;) nigdy nie kupowałem na ebay a na dodatek jestem zielony z niemca :)

Napisano

ramy bez problemu cuba sprowadza fun sport. rama cube ltd CC ta co dal wax wazy 1980g realnie. mysle ze lepsza oferta to no saint angle w tej cenie albo radon zr lighting. chyba ze jestes jakis ciezszy ale zakochales sie w ramach cuba :rolleyes:)))

• Mod Team
Napisano
Bo te ramy najbardziej mi odpowiadają pod względem geometrycznym jak i wizualnym...

rama cube ltd CC ta co dal wax wazy 1980g realnie. mysle ze lepsza oferta to no saint angle w tej cenie albo radon zr lighting. ...

W sklepie wyglądałoby to tak :

Dzień dobry są orzeszki ... ?

Mamy pyszne soczyste jabłka ...

Napisano

Powiedz mi Nawrotku, skąd zdobyłeś te naklejki ? zrobili ci kopie w jakimś poligraficznym ?

Ja bym oddal swoje marzocchi ino nie wiem gdzie, nowe ciężko dostać.

Pokazałbyś gdzie, to skoczylibysmy bo i tak w domu próżnujesz ;]

Napisano

Dzięki dzięki :icon_wink: zamówiłem w Fun Sport ramkę Cube LTD PRO czarną anodyzowaną 2009 rozmiar 20". Obecnie mam Cube Acid 20" 2009 ale rama w nim mi nie odpowiada więc jak przyjdzie LTD to będzie przekładka :D

Napisano

imo cube ltd acid i clt pro czy tam comp to ta sama geometria RFR. wiec niepoczujesz zadnej oznicy wiec niewiem po co wymieniac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...