Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Września 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Właśnie czegoś mi brakowało Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No i przemalowałem dziada, ale coś blokada nie działa, chyba za mało oleju, albo tłumik był otwarty jak go wciskałem, zaraz rozbiorę i jeszcze raz złożę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ładnie ładnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No, no ładnie Ci wyszedł ten R7 . Chyba nawet bardziej mi się podoba niż zielony R7 . Ale musiałbym zobaczyć i jeden i drugi na ramie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 19 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Fajnie dobrany kolorystycznie rowerek się zapowiada. Czekamy na fotki całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja bym tu widział takie coś http://cgi.ebay.de/ERGON-Team-Griffe-Race-...id=p3286.c0.m14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wyglądają jak uszy Shreka Ja muszę zobaczyć cały rowerek, co by się wypowiedzieć. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Jeśli dostanę dofinansowanie z południa europy, a dostanę, to zawita do roweru xtr na tył i kiere Pro Carbon kupię To tego mam carbo sztycę carbo podkładkę i zamówiłem na ebayu carbo koszyk na bidon Na beranie zielone śrubki alu dzisiaj zamówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ocenię jak zobaczę na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nieźle nieźle. Uderz o biały mostek i biała kiere. Albo białe chwyty, jak my btw, jakoś 10.11 Robert będzie, malujemy felciachną? i jak sie teflon sprawuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Racja Ritchey WCS White tu będzie świetnie wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Wyglądają jak uszy Shreka Uważaj bo cię Ergon zaskarży . Albo Szrek ..... Nawrotek - jeśli zostało ci troche farby , to możesz machnąc i kiere na biało , a nawet korby proszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Korb NIE !!! Są piękne Przynajmniej ja mogę o takich na razie tylko pomarzyć A co do kiery to się zgodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 lx jest szkaradny piękne to są albo slx albo xtr Biała kiera hmmm... nie e e e e wolę carbo Będzie lepsza, a chwyty to wezmę pro foam/czyli to samo co wcs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 No SLX i XTR sa piękne ale nie zapominaj o XT z 08' też są cudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 a co to za kropeczki na ramie sa? mi sie podoba LX ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 19 Października 2008 Udostępnij Napisano 19 Października 2008 takie naklejki, żeby Ci pancerze ramy nie zniszczyły. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 19 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2008 kartonowe z decathlona za 15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Października 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ale działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 27 Października 2008 Udostępnij Napisano 27 Października 2008 wygląd powala, czekamy na foty całości przydały by się białe oponki np takie jak tu: http://www.skiteam.pl/rower/Cube/accesscomp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerus Napisano 27 Października 2008 Udostępnij Napisano 27 Października 2008 albo geax white, sa ladniejsze niz schwalbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Trochę węgla przyszło Po 1 listopada będą Rocket Rony 2.1 oraz naklejki na R7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 29 Października 2008 Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ładny ten węgiel , są jakies niedoróbki - czy towar pierwszej jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Pierwsza jakość - bardzo ładne wykonanie, 100% udany zakup, już po raz kolejny Z pedałów za 117zł też jest giga zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
login Napisano 21 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 witam kupiłem cuba ltd pro za 1600 zl czy to dobra cena ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi