Iron Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Lukash, co sie stało z prawą klamką juicy? obejma wygląda jakby nie była cala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 bo niestety nie jest cała.... pisałem o tym na forum.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 zabraknie mi przymiotników, żeby opisać jak za######isty jest ten rower w ramie się zakochałem i teraz marzę o takiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DC Napisano 21 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 no rower zacny ,było mi dane go zobaczyć wieczorkiem w nocy na ustawce bikerów z gliwic ,ale to nie co w dzień kiedy promienie słoneczne dają tej ramce to coś nie tak jak mój cały czarno/szary i zbytnio niemam pomysłu co zrobić aby był ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 dziś polatałem pierwszy raz w tym roku na specu:) troszkę musiał go dotrzeć po zmianie łańcucha i przedniej tarczy. jak na razie wszystko spisuje się ok, Rocket Rony są idealne;) pare fotek, w końcu go trochę pobrudziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 28 Marca 2009 Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Rocket Rony są konkretne, śmigam na 2.25 teraz, po śniegu idą jak burza, lepiej niż Ralphy kumpla! Lekko się toczą, sama radość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 wg. mnie ten rowerek jest najbardziej dopracowanym rowerem na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 eee tam wydaje Ci się, można by jeszcze dłuuugo nad nim pracować, ale nie mam weny teraz, sezon jest to trzeba jeździć a nie dłubać ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 nie no serio tak mi się wydaje to jest już praktycznie zamknięty projekt można jeszcze kombinować np z oponami itp ale....właśnie ale poco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi