baksik22 Napisano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Szczerze od r7 wolałbym Skareba ogółem użytkownicy mówią że Skareb lepszy no chyba że r7 ten nowy to już całkiem inna zabawka ale i tak trzeba by było go przetestować czego jeszcze od nas nikt nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 następne gramy w dół, dokładnie to 25 waga ramy podana jest razem z zaciskiem !! czyli rama wazy ~1505g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 kolejne smaczki w specu sorka za jakośc zdjęcia ale było robione komórką, za niedługo foty w terenie ! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...c5469abaf5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Gdzie wyrwałeś koszycki Speca ? Widziałem na allegro, ale tylko czarne w mkbiku bedą mieć dopiero na przełomie lutego-marca Rowerek wypasny, ale... rama mi sie nie podoba z 2006 była IMO dużo ładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 rama, kwesta gustu, jak wiadomo są gusta i guściki a ksozyki kupiłem właśnie w mk-biku w sosnowcu czekałem az miesiac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Wow, fajny ten koszyk. Jaka waga real? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 24 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 nie zdazyłem zwazyc ;P wazyłem tylko chwyty wyszło 75gr, niby duzo ale są naprawde wygodne z koszykiem to nie problem, jak bedzie okazja to odkrece i zwaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Czarne ważą 32g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 A stuningowane czarne nawet 20! To aż boję się zapytać ile będą ważyć czerwone - bo przecież wiadomo, że czerwone jeździ szybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Nie no, koszyczek jest klasa. Pomyślę i może sobie taki zaaplikuję bo podobają mi się kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Białe gripy fajnie wyglądają ale jak będziesz miał okazję przejechać "zakopianką" z rowerem na dachu to obejrzyj je później robią się podejrzanie szare no, ale są do umycia. O ile za s-worksami nie przepadam (nie podobają mi się) to rower bardzo fajny. Fajnie też wygląda kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 na podrózowanie z rowerem na dachu mam pewien patent:) obwijam siodełko i gripy stretchem. jescze nie próbowalem co prawda ale myśle ze pomysł dobry. przynajmniej beda czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 W sumie nie pomyślałem o tym znaczy jedynie siodło owijałem na siodełku się sprawdza i nie szeleści jak nałożona torebka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 waga znowu w dół nowe oponki: Racing Ralph 2008 + mleczko Joe's zamiast dętek nowe pancerze: Nokon jutro będa zdjęcia i wagi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Bardzo dobry wybór. Czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeck Napisano 26 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Napisz coś potem o nowych RR Interesują mnie te oponki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 w temacie o Racing Ralph... jest wypowiedź o tych oponach. fotki będa niestety jutro bo dziś tak się fajne jeździło że zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 fotki nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Zaje... linki oraz pancerze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Dresik, teraz to ty pokazałeś klase... PS. W sobote mam nadzieje ze się widzimy i zobacze baja na nowych gumach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Lukashs ta guma na pancerzach daję radę ? ta żeby sie nie wycierał lakier, Bo mam takie ale nie wiem czy to tak samo będzie działo jak pancerz na lakier i czy nie będzie wycierało go ... chodzi mi o to przezroczystą gumową rurkę ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Najs! Lans +150lns Jak zabawa z Joe's Sealantem? Ile wlałeś? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 I jak skrzypią te pancerze od przerzutek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Lukashs ta guma na pancerzach daję radę ? ta żeby sie nie wycierał lakier, Bo mam takie ale nie wiem czy to tak samo będzie działo jak pancerz na lakier i czy nie będzie wycierało go ... chodzi mi o to przezroczystą gumową rurkę ...pzdr na razie przejechałem jakieś 150km na tym więc nie mam wyrobionego zdania. na pewno nie bedzie tak samo obcierało jak by były "gołe" koraliki. gumka jest w miare miękka. Najs! Lans +150lns Jak zabawa z Joe's Sealantem? Ile wlałeś? Pozdro! trochę było trudnośći z założeniem opon, sugerowałem się Toba przy ilości mleczka, 60ml przód, 80ml tył. sprawuje się super (jak na razie) !! trzyma dobrze ciśnienie. I jak skrzypią te pancerze od przerzutek ? przed założeniem popsikałem wszytsko Pro Detailerem, na razie nic nie skrzypi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 27 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie podeszly mi wygladem te pancerze... Juz bardziej mi sie podobaja moje srebrne jaggwire. Jak one wagowo wygladaja? Bo to bylby chyba jedyny argument za nimi dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi