Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ułożyłeś już jakieś rytualne modlitwy do Boga Shimano ;) ?

Mnie by chyba z domu wygonili...

Rower piękny aczkolwiek ma jeszcze spory potencjał do odchudzenia. Pytanie czy jest sens.

Pozdrawiam

Napisano

ołtarzyk ? nie :) poprostu lubię jak coś dobrze wygląda:)

modlitwy jak najbardziej stosuję B) ale do boga Claviculi... zeby jakiegos pewnego pięknego dnia taka korba spadła mi na głowe:P

odchudzac się da jak najbardziej i to wszytsko:) ale nie chcę.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

KCNC Expander Plug - Black $20.00 Sorry, we are currently out of stock.

KCNC Expander Plug - Blue $20.00 Sorry, we are currently out of stock.

KCNC Expander Plug - Gold $20.00 Sorry, we are currently out of stock.

KCNC Expander Plug - Green $20.00 Sorry, we are currently out of stock.

KCNC Expander Plug - Red $20.00 Sorry, we are currently out of stock.

Napisano

dawno mnie tu już nie było:)

tak tego top capa kupiłem w brnie za śmieszne pieniądze bo wyszedł mnie 25zł, jak go zobaczyłem to odrazu wiedziałem ze musi być mój :P:P:P:P

klocem jest ale mi się podoba <_<

Napisano

wiosna tuż, tuż... tak więc porcja nowych fotek... :) sory za jakość ale mam lipny aparat:P (tak to jest jak się całą kasę w rower wkłada:P )

576accb23a0a68a9m.jpg

587aacd086eddb18m.jpg

6a88dfa429e183d9m.jpg

5628ebb6e8e7702bm.jpg

401a40b214d4d8a9m.jpg

dcca072d83af547em.jpg

Napisano

Sorry Wax'iu sorry nawrotku sorry Tobo i sorry wszyscy co mają fajne rowery

ale ten jest AWESOME !

Odlot totalkosmos zbieram szczenkę z ziemii miałem wypad macicy z ciała jak zobaczyłem te foty i w ogóle, jedyne co to kiera raczej czarna bardziej by mnie podniecała ale tak to w ogóle szok i nie wiem co napisać

zatkało kakało masakra umarłem nie żyję

Napisano
Rowerek przy zdjęciu z fleshem wygląda bosko- i do tego świecące obręcze- jaki lans... :)

Ta sztyca tak specjalnie jest wygięta? Nie spotkałem się z takim czymś wcześniej

IMO rower przy zdjęciach z flashem mi się nie podoba, rażą odbicia na obręczach...:P Unikałbym tego typu zdjęć przy tak oklejonych obręczach, ale to tylko moje zdanie.

Nie mniej gratuluję sprzęta, niech służy ! Moja była ukochana - "czerwień" ;):P

Creative1989 to sztyca Thomsona z tak zwanym "setbackiem"

Nawrot, porozmawiamy sobie na obecności przy najbliższej okazji :P odnośnie tego co napisałeś na samym początku swojego postu :P

Napisano

długości na razie nie skracałem, muszę pojeździć na tej sztycy trochę wiecej iw tedy zobaczę czy ją zostawię czy oddam dalej...:)

klamka, hmmm ... stoję z tym w miejscu....