tobo Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 czy na zdjęciu to jest ołtarz speca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Ułożyłeś już jakieś rytualne modlitwy do Boga Shimano ? Mnie by chyba z domu wygonili... Rower piękny aczkolwiek ma jeszcze spory potencjał do odchudzenia. Pytanie czy jest sens. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Gott Spec ist mit uns chcialbys ze by cie wygonili co...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 ołtarzyk ? nie poprostu lubię jak coś dobrze wygląda:) modlitwy jak najbardziej stosuję ale do boga Claviculi... zeby jakiegos pewnego pięknego dnia taka korba spadła mi na głowe:P odchudzac się da jak najbardziej i to wszytsko:) ale nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harry-peek Napisano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Żyleta ten Twoj spec, az milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Piekny rowerek. Nie dziwie sie ze wisi w pokoju, tez bym sie do takiego modlił, hehe No i mysle ze waga jest zupełnie rozsądna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 najbardziej w Twoim rowerze zazdroszczę Ci... tego za######iaszczego top capa. Skąd wziąłeś takie cudo? Zachorowałem na taki gadżecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Będzie problem z dostaniem takiego top-capa chyba...sam na takiego poluję... Jakby ktoś zamawiał to chętnie się dołączę... jeśli łaska http://fairwheelbikes.com/kcnc-expander-plug-p-1189.html Hhehe Grzegorz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://fairwheelbikes.com/kcnc-expander-plugs-p-1189.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 KCNC Expander Plug - Black $20.00 Sorry, we are currently out of stock. KCNC Expander Plug - Blue $20.00 Sorry, we are currently out of stock. KCNC Expander Plug - Gold $20.00 Sorry, we are currently out of stock. KCNC Expander Plug - Green $20.00 Sorry, we are currently out of stock. KCNC Expander Plug - Red $20.00 Sorry, we are currently out of stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 No fakt . Lepiej by było kupic same topy , te expandery KCNC są ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Będzie problem z dostaniem takiego top-capa chyba... Może kiedyś się pojawią na tej stronce...trzeba pilnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 http://sales.light-bikes.com/kcnc/defaut.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 A my z Łukaszem tego topa kupiliśmy na targach w Brnie (na polskie wychodziło bodajże jakieś 30zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 3 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 4 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 dawno mnie tu już nie było:) tak tego top capa kupiłem w brnie za śmieszne pieniądze bo wyszedł mnie 25zł, jak go zobaczyłem to odrazu wiedziałem ze musi być mój :P:P:P klocem jest ale mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 wiosna tuż, tuż... tak więc porcja nowych fotek... sory za jakość ale mam lipny aparat:P (tak to jest jak się całą kasę w rower wkłada:P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Piękny, IMHO najpiękniejszy rower na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Sorry Wax'iu sorry nawrotku sorry Tobo i sorry wszyscy co mają fajne rowery ale ten jest AWESOME ! Odlot totalkosmos zbieram szczenkę z ziemii miałem wypad macicy z ciała jak zobaczyłem te foty i w ogóle, jedyne co to kiera raczej czarna bardziej by mnie podniecała ale tak to w ogóle szok i nie wiem co napisać zatkało kakało masakra umarłem nie żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Rowerek przy zdjęciu z fleshem wygląda bosko- i do tego świecące obręcze- jaki lans... Ta sztyca tak specjalnie jest wygięta? Nie spotkałem się z takim czymś wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Rowerek przy zdjęciu z fleshem wygląda bosko- i do tego świecące obręcze- jaki lans... Ta sztyca tak specjalnie jest wygięta? Nie spotkałem się z takim czymś wcześniej IMO rower przy zdjęciach z flashem mi się nie podoba, rażą odbicia na obręczach... Unikałbym tego typu zdjęć przy tak oklejonych obręczach, ale to tylko moje zdanie. Nie mniej gratuluję sprzęta, niech służy ! Moja była ukochana - "czerwień" Creative1989 to sztyca Thomsona z tak zwanym "setbackiem" Nawrot, porozmawiamy sobie na obecności przy najbliższej okazji odnośnie tego co napisałeś na samym początku swojego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzięki za miłe komentarze Jest to sztyca Thomsona z setbackiem, te wygięcie jest specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ...zeby tak wygiac sztyce, co ty na tym rowerze robisz? skracales dlugosc? wyglada duzo lepiej niz poprzednia jak dales sobie rade z klamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 długości na razie nie skracałem, muszę pojeździć na tej sztycy trochę wiecej iw tedy zobaczę czy ją zostawię czy oddam dalej... klamka, hmmm ... stoję z tym w miejscu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 17 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ziomuś, sztyca Ci się wygła!! Ale spox, ładny ten spesh, jak na spesha Jak te Rockety śmigają? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi