JerzyB Napisano 5 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Lukash jak możesz to wrzuć fotę samych rogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ok jak bede je miał juz u siebie to wrzuce, bo na razie malują się proszkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Listopada 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Update tematu zrobiony, w rankingu pozycja poprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 na razie takie małe smaczki:P fotki w domu bo musze baja wkoncu do kupy poskładac.. na rogach bedzie jeszcze grafika... na razie jeszcze nie wymysliłem jaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Fajnie to wygląda. Możesz powiedzieć ile kosztuje pomalowanie rogów, proszkowo malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Bajecznie Ci to wyszło Na rogach trzaśnij napis "lukashs" takim krwistoczerwonym kolorem ;] Albo logo speca czarne ^^ "Im Specialized", kurde zawsze marzyłem by tak powiedzieć, kto wie może kiedyś xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 tak rogi oczywiscie proszkowo, razem z adapterami.. zaciskiem... kosztowało to całe 10 zł ale kumpel mi załatwiał. normalnie nie wiem jak biorą. a na rogi nie wiem własnie co wykminic... chcialbym zeby było cos fajnego ale nie wiejskiego... macie jakies pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopaczus Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Oczywiście duży napis CANNONDALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtK Napisano 10 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Może logo S-Works? Aha możesz przybliżyć o co chodzi z tym Selle Wodzisław? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 10 Listopada 2008 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 oo s-works jak na razie jest faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JerzyB Napisano 11 Listopada 2008 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 No ładnie Ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Poskładałeś już może sprzęta ? I co z napisem na rogach, logo będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 sprecik był poskładany i znowu go rozlozyłem... czekam na koła i amora bo sa w serwisie. na rogi mam logo "s-works" ale chyba zostawię je białe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Boze ile dałbym za twoj rower specialized ma za######iste ramy i te kolory aaa za######istyyy.. Mnie juz dluzszy czas korci kupic biała kierownice + biały mostek a to juz ładna sumka $$ Czekam na pełny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 No no ziomal...... Nie sledzilem twoich postepow ale dzisiaj poczytalem troche o twoim project i musze powiedziec ze jestem pod wrazeniem. Gratuluje, choc tylko z opisow (moglbys wstawic aktualne zdjecie) to jestem pewny ze bike jest super. Ale jedno to na pewno musisz zmienic - ta kasete!!!! jak nie to ci wysle w paczce jako extra gift moja ''nieco'' zuzyta 960 Ja teraz chcialbym miec ta kase ktora wydalem na mojego speca prawie 3 lata temu (byl to ostatni spec sworks ht sprzedawany jako caly bike i nie mam pojecia czemu spec nie robi ht w full specification????) Boze ile dałbym za twoj rower chyba teraz troche wiecej , nie wiem jak w polsce ale w uk ceny np shimano (z powodu slabego kursu £) poszly w gore 25%!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Boze ile dałbym za twoj rower specialized ma za######iste ramy i te kolory aaa za######istyyy.. Mnie juz dluzszy czas korci kupic biała kierownice + biały mostek a to juz ładna sumka $$ Czekam na pełny efekt W innym temacie grzegorz pisał o malowaniu części farbą emaliową do wanien. Stosował to np. AVID z l-b. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Toosh mnie ubiegl....(lukashs)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Accent na 2009 robi parę części białych - mostki , kiery , zacisk , rogi http://www.velo.com.pl/codeigniter/velo/as...%C5%82y_big.jpg Ale hand made wychodzi nadspodziewanie łatwo i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 dzięki za miłe komentarze !! fotki z pleneru mam ale na pamięci w aparacie (samsung s760) i niestety z pamięci zgrac mozna te fotki tylko oryginalnym kablem samsung... którego nie posiadam. jak na razie to mam cos z domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Frisby Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Prezentuje się naprawdę zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Noo w końcu, maszyna lajtowa, kiedy się ustawiamy, tym razem na MTB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 myslalem ze w tym rowerze juz nie ma co zmieniac ... sie rozmarzylem sie sztyce bys psiknal i slra przod na bialo i tyl na czerwono tylko opon nie maluj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 no, no, biała sztyca to jest chyba moja ostatnia rzecz biała jaka bedzie w bajku.... caly czas jest w planach ale to chyba jakis bialy Carbonik... aczkolwiek na poczatku roku... być może pojawi się alu thomson.. kto wie moze go na biało przemaluje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 jak masz zamiar go malowac to zapomnij.....hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Są jeszcze naklejki na korbe http://cgi.ebay.com/Shimano-XTR-M970-RED-C...1713.m153.l1262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi