poisonek Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 Klub stworzony dla najbardziej zakręconych i fantastycznych rowerowych wariatów jakich znam . Oby pisało się nam tutaj lepiej niż w wiadomym miejscu... ZAPRASZAM!!!
slawekszczepan Napisano 30 Grudnia 2007 Napisano 30 Grudnia 2007 Siemka, zapomniałem a jestem tu już od dwóch latek, ale siedziałem cicho ... pzdr
poisonek Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Napisano 2 Stycznia 2008 No blabla witam serdecznie! A ten Robercik to kto, że się zapytuję?
MrJ Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 Znaczy... bo czegoś nie kumkumam - to ta grupka LOLEKowa (sory, Lolkowa ) jest na razie "nieoficjalnym stowarzyszeniem internetowo-forumowym"? Jak tak, to się wpisuję i czekam do wiosny! A jeśli gdzieś się trza oficjalnie wpisać - czekam na info!
Robert555 Napisano 3 Stycznia 2008 Napisano 3 Stycznia 2008 STi z CFR - tutaj ten nick już był zajęty
poisonek Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Napisano 3 Stycznia 2008 Grupa niby internetowa ale obecne tu częstochowskie lolki znają się doskonale Ich ulubionymi zwierzątkami są kotki... Konkretnie jeden... ps. witaj STi
poisonek Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Napisano 22 Stycznia 2008 Panowie trza by zacząć coś organizować na piątek, bo to ostatni w tym miesiacu... Opcje są dwie: I. Jeśli pogoda pozwoli, rowerowa - do kota na smaka a później do Andrzeja II. Jeśłi pogoda nie pozwoli od razu do Andrzeja Okazja podwójna: raz, że piątek, dwa, że pewien gość ma nową furę i trzeba by mu pomóc co by krzywo nie jeździła... Proponuję w obu wersjach zbiórkę o 18:00 albo pod PKP - wersja z kotem, albo od razu u Andrzeja - jak pogoda się zesra...
blabla Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 postaram się być,a co do tego czy u andrzeja czy pkp to się jeszcze zdzwonimy
slawekszczepan Napisano 22 Stycznia 2008 Napisano 22 Stycznia 2008 Ja oczywiście się piszę, dobrze by było jakby pogoda dopisała ale spotkanie i tak się musi udać, mam tylkopytanko czy jak zbiórka będzie u Andrzeja to rowerowo :?:
IVANVII Napisano 3 Lutego 2008 Napisano 3 Lutego 2008 Po tym co CFR zrobiła dla ortografii polskiej ma być w odwrocie ? Nie !
IVANVII Napisano 7 Kwietnia 2008 Napisano 7 Kwietnia 2008 W sobotę 12 kwietnia 2008 odbędzie się "na mieście " spotkanie rowerzystów w sprawie reaktywacji CzęstochowskiejMasy Krytycznej. Zapraszamy chętnych ! Godzina do ustalenia.
damzac Napisano 30 Maja 2008 Napisano 30 Maja 2008 skoro tak czesto nasze forum zdycha (CFR) to moze trzeba bedzie pomyslec nad tym zeby TO wykorzystywac jako alternatywne?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.