nabial Napisano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 mam zamiar wymienic standardowe rr 2.1 na cos szerszego, najprawdopodobniej nn 2.25 i stad pytanko - jak szerokie opony udalo wam sie wcisnac w ta rame - nie chce miec wszystkiego na styk, bo rozcentruje kiedys kolo i bedzie kuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Sam odpowiadasz na swoje pytanie I chyba wieksze niz 2.25 tam nie wcisniesz do a6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koksu Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Smart sam 2.25 Alepencross dual compoud.... po 6mm na stronę wolnego... Przy korbach... nie wiem czy to max zależy od bieżnika ja mierzyłem od klocka na oponie. jakby był slick (2.25" ) pewnie było by sporo więcej miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Zależy jakiej firmy oponę zamierzasz kupić. Schwalbe NN 2.25 bez problemu wejdą, WTB Weirwolf 2.3 też a są to opony z dość agresywnym bieżnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.