tobo Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 mam ardenta 2,25. wymiary wydają się uczciwe. co mnie zwazyło to widok ardenta 2,4 - zupełnie inny bieznik, klocki duuzo masywniejsze... niestety na ten moment niedostepna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgud Napisano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 team29er.pl ogłosił konkurs na najciekawszego 29era więcej informacji: http://www.team29er.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=68:konkurs-na-najciekawszy-rower-29er-&catid=1:rowery&Itemid=2 chcesz pokazać swój rower w sieci?? wyślij zgłoszenie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 mam przyjemnosc poinformowac, ze zostalo utworzone oddzielne subforum 29er, ktore umozliwi nam bardziej usystematyzowac nasze dywagacje nt wielkiego kola, zapraszam (subforum znajduje się ponizej szosowego, jako ostatnie w "Forum rowerowe! Sprzęt, rowery, doświadczenia") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.