Paviarotti Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Jakie masz śruby w rogach? jakieś specjalne czy zwykłe alusy? bo ja mam dobre rozmiarowo i zastanawiam się czy zakładać - niestety mam z dużym łebkiem i pewnie będzie niewygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Normalne i jak na razie zrobiłem na nich ~200km i nie narzekam, ręke można tak usadowić żeby nic się nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Czy mi sie wydaje ? Że lewy róg (patrząc siedząc na siodle) jest inny od prawego ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Piękny sprzęt Marzy mi się tak ramka tylko w rozmiarze L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukashs Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Czy mi sie wydaje ? Że lewy róg (patrząc siedząc na siodle) jest inny od prawego ... ? wydaje Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathieo Napisano 23 Marca 2008 Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Ano, mój błąd w ogóle nie kapnełem sie na początku że on leży na piachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dwa nowe zdjęcia z nowym siodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No rowerek fajnie się prezentuje, dobrze zgrany kolorystycznie. PS. Nie ostrz tak mocno zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tictac Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Waga robi naprawdę duże wrażenie, wygląd moim zdaniem nie - po prostu nie podobają mi się te Gianty XTC, a dokładniej nie leży mi ich malowanie, no ale cóż, to tylko moje skromne zdanie, a poza tym "de gustibus non est disputandum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kolejne zmiany w rowerze... Proszę o dodanie przez któregoś z moderatorów tego postu do pierwszego postu tematu, oraz zmiane wagi w temacie... Oto efekt końcowy moich wypocin Czekam na komentarze... Brake (Front): (Hamulec przedni) Cannondale + Alu bolts 166g Brake (Rear): (Hamulec tylny) Cannondale+ Alu bolts 167g Brake Levers: (klamki) - Avid SD7 174g Cables : (linki + pancerze) XTR + Shimano - 127g Cassette: (Kaseta) Shimano XT 11-32- 261g Chain: (Lancuch) Shimano XT króciutki - 258g Crankset: (Korby) Truvativ Stylo - 895g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR + alu bolts - 109g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna)Shimano XTR + Alu bolt - 202g Fork: (Widelec) Rock Shox SID Team + TI piwoty- 1342g Frame: (Rama) Giant XTC Team M TUNED - 1486g Headset (stery) : Ritchey WCS & FSA 77g Grips: (Gripy) Boplight - 13g Handlebar: (Kierownica) Scandium - 116g Top Cap : (kapsel) BOP + Alu bolts 11g Pedals: (PedalyTune Speedneedle - 102g Seatpost: (Sztyca) WCS 31.6/400 - 254g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) BBB - 21g Shifters : (Manetki) Sram Rocket - 194g Skewers: (Zaciski kol) BBB & Specialized (ośka 10mm) - 119g Stem: (Mostek) Smica 90mm- 106g Tire (Front&Rear): (Opona przednia + tylna) Maxxis FlyWeight - 638g Tubes: (Detki) Maxxis Flyweight - 186g Wheel Front: (Kolo przednie) 659g -Hub: (Piasta) DT Hugi 240 -Rim: (Obrecz) Mavic X717 -Spokes: (Szprychy) DT revo 1.8/1.5 28szt -Opaska: No name Wheel Rear: (Kolo tylne) 818g -Hub: (Piasta) DT Hugi 240 -Rim: (Obrecz) Mavic X717 -Spokes: (Szprychy ) DT revo 2/1.5 32szt -Opaska: No name Razem : 8,698g Zdjęcia roweru : Fotki w większej rozdzielczości... Tutaj zdjęcia cześci na wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Z SLRem wyglądał ładnie. Ten Tune tak dziwnie do tyłu wysunięty, brzydko to wygląda no chyba, że tak akurat Ci pasuje to ok. Jakie masz podkładki dystansowe pod mostek? czy to nie KCNC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a gdzie jest waga pedalow ? bo chyba tam ci sie wkradl blad i gdzie sie podzialy fly weighty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Pedals: (PedalyTune Speedneedle - 102gsą podane Tire (Front&Rear): (Opona przednia + tylna) Maxxis FlyWeight - 638g FlyWeight też są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 chodzilo mi o to ze na zdjeciu sa continentale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Czepiacie sie, przeciez wiadomo ze opony sie zmienia a na projekt wklada najlzejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Poprawna specyfikacja (wkradł się błąd) Brake (Front): (Hamulec przedni) Cannondale + Alu bolts 166g Brake (Rear): (Hamulec tylny) Cannondale+ Alu bolts 167g Brake Levers: (klamki) - Avid SD7 174g Cables : (linki + pancerze) XTR + Shimano - 127g Cassette: (Kaseta) Shimano XT 11-32- 261g Chain: (Lancuch) Shimano XT króciutki - 258g Crankset: (Korby) Truvativ Stylo - 895g Derlr (Front): (Przerzutka przednia) Shimano XTR + alu bolts - 109g Derlr (Rear): (Przerzutka tylna)Shimano XTR + Alu bolt - 202g Fork: (Widelec) Rock Shox SID Team + TI piwoty- 1342g Frame: (Rama) Giant XTC Team M TUNED - 1486g Headset (stery) : Ritchey WCS & FSA 77g Grips: (Gripy) Boplight - 13g Handlebar: (Kierownica) Scandium - 116g Top Cap : (kapsel) BOP + Alu bolts 11g Pedals: (Pedaly) Xpedo TI/TI - 194g Seat : Tune Speedneedle Marathon - 102g Seatpost: (Sztyca) WCS 31.6/400 - 254g Seatpost clamp: (Zacisk sztycy) BBB - 21g Shifters : (Manetki) Sram Rocket - 194g Skewers: (Zaciski kol) BBB & Specialized (ośka 10mm) - 119g Stem: (Mostek) Smica 90mm- 106g Tire (Front&Rear): (Opona przednia + tylna) Maxxis FlyWeight - 638g Tubes: (Detki) Maxxis Flyweight - 186g Wheel Front: (Kolo przednie) 659g -Hub: (Piasta) DT Hugi 240 -Rim: (Obrecz) Mavic X717 -Spokes: (Szprychy) DT revo 1.8/1.5 28szt -Opaska: No name Wheel Rear: (Kolo tylne) 818g -Hub: (Piasta) DT Hugi 240 -Rim: (Obrecz) Mavic X717 -Spokes: (Szprychy ) DT revo 2/1.5 32szt -Opaska: No name Razem : 8,698g 1. Teraz śmigam na Conti gdyż mam w najbliższym czasie zawody no i nie chce mi się co 3 dni zmieniać na treningowe Flyweighty... 2. Tune'a mam dobrze ustawionego bo mam mostek 90mm 3. Verul mylisz się bo ja w 80% smigam na Flyweightach lecz teraz w sobote miałem zawody i miałem Conti założone za tydzien znów zawody no i nie opłaca mi się zmieniać na ten moment. 4. Tak to są podkladki KCNC Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 To te KCNC są ciężkie karbonowe Ritchey'a są 50% lżejsze Nie boisz się, że pręty w Tune'a przez skrajne wysunięcie mogą się trochę zdeformować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Aż tak daleko nie jest wysunięty... Zrobie zdjęcie z boku to zobaczysz jak wygląda... Może na zdjeciach wygląda ze jest tak daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 22 Maja 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Czaję, że maszyny już nie ma Temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.