Maki Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Będąc trochę zirytowany prędkością odpowiadania przez obsługę sklepu Bio Bike na maila postanowiłem zapytać jaki był by koszt wypiaskowania i pomalowania ramy w oto sposób: http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/24508.../niezalogowany/ Z tym że zamiast koloru czerwonego ma być czarny oraz zamiast nazwy "scott" to inna nazwa 5 literowa. Może ktoś tam malował rame i wie ile taka usługa kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1234 Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Jakiś czas temu interesowałem się naszymi rodzimymi framebuliderami, do biobike'u wysłałem 2 maile i zostałem olany, z tego co się zorientowałem nie tylko ja zresztą, więc nie wiem czy możesz liczyć na jakąkolwiek odpowiedź. A o lakierze ich ram warto poczytać na preclu choćby (z tego co pamiętam) - wielu posiadaczy skarży się na jakość lakieru, który niekiedy odpada płatami, ale sam się nie wypowiem, bo ich ramy na żywo nie widziałem. Ostatnio na innym forum dotyczącym rowerów spotkałem temat o malowaniu ram - reklamowała się tam jakaś firma, malują ramy w dowolne wzory za coś koło 150zł wraz z przygotowaniem. Jak chcesz to sprawdź - ich strona to rebelart.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 KontaktBio Bike Zakład Produkcyjno - Usługowy Grzywna 176, 87-140 Chełmża tel./fax (0-56) 675-72-08 Sklep ul. Kościuszki 18/1 87-100 Toruń tel. (0-56) 66-34-850 tel. kom. 0 502 516-343 email: biobike@biobike.com.pl Sklep czynny: Pn-Pt: 10:00-18:00, sobota 10:00-14:00 jeden telefon i będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Też go nich pisałem, nie odpisali, napisałem drugi raz i odpisali, że padł im serwer poczty i nie mogli odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.