Xanagaz Napisano 28 Grudnia 2007 Napisano 28 Grudnia 2007 Wszystko na jego temat poproszę 1. Czy ma blokadę skoku? Przeczytałem, że nie ma sensu stricto. Ale może za pomocą pokręteł w nim zastosowanych mozna go tak ustawić, aby był sztywny tak jakby się zastosowało blokadę skoku? 2. Gwarancja na niego przy zakupie go w rowerze (bo na rynku pierwotnym nie jest prowadzone sprzedaż) to 2 lata, co ona obejmuje? 3. Koszty serwisu. Jak to na FOXa przystało pewnie wysokie, jakie konkretnie? Czy trzeba go przeserwisować, aby spełnić warunki gwarancji? Już o uszy obiła mi się opinia, że w którymś numerze bikeBoardu zrobili sobie jego serwis na własną rękę, więc może nie trzeba angażować dużych środków w celu zapłaty za to serwisowi? 4. Jak jest z jego awaryjnością?, bo może obejdzie się bez serwisu przez cały czas jego użytkowania, jedynie jakieś drobne naprawy, które można wykonać w domu. Jeżeli opinia wynikająca z odpowiedzi na ww. pytania będzie negatywna to plan jest taki, aby kupić rower z DHX 4.0 na pokładzie, sprzedać DHX 4.0 i kupić coś co go godnie zastąpi, co?, to już temat na inny wątek. Jak coś mnie jeszcze zaintryguje to na pewno pojawi się to w temacie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.