geronimosin Napisano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Witam mam pytanie mam zamiar zmienic ały osprzęt w moim rowerku Kross Level A4 (rocznik 2006). Myślę o przejściu na manetki DUALCONTROL grupa chyba LX lub XT (do zastanowienia się). Mam pytanie jakie są wasze wrażenia z jazdy z tymi manetkami i jaką tylnią najlepiej przerutkę kupic z normalna sprężyną czy odwrotną?? Słyszełem, że lepiej na odwrotnej?? Czekam na wasze opinie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 temat juz byl kilkanascie razy walkowany na forum! Czasami warto uzyc opcji szukaj Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Tak jest, wałkowane wiele razy i nie oczekuj że znajdziesz jednoznaczną odpowiedź bo takowej nie ma. No może tylko taka że jak już DC to tylko z odwrotną sprężyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 DC to tylko z odwrotną sprężyną. A niby czemu tak ? To juz kwestia gustu i przyzywczajenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Tak jest, wałkowane wiele razy i nie oczekuj że znajdziesz jednoznaczną odpowiedź bo takowej nie ma. I to jest sedno sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.