daVe Napisano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Moje pytanie nie jest bezpośrednio związane z jazdą na rowerze, ale jako, że wielu z Was jeździ z pulsometrem pomyślałem, że możecie mi pomóc. A teraz do rzeczy: trenuję unihoca i ostatnio mój trener poprosił mnie o pomoc. Chodzi o to, że uczelnia zakupiła pulsometry Polar S410 i trener chciałby je wykorzystać do sprawdzenia naszego tętna w czasie treningu. Chciałby mieć to ładnie przedstawione na wykresie (x-czas treningu, y-tętno) i tu zaczyna się problem. Otóż do pulsometru dołączone jest oprogramowanie PC Coach. Niestety jest to bardzo rozbudowany program, i jego wykorzystywanie dla naszych celów jest kompletną stratą czasu (niepotrzebne nam strefy itp.) Stąd moje pytanie: czy ktoś z Was używa lub przynajmniej słyszał o jakimś programie dla Polarów, w którym można by szybko osiągnąć to, na czym nam najbardziej zależy? Oczywiście dane nie muszą być przedstawiane od razu na wykresie, może to być tabelka czy coś w tym stylu, najważniejsze aby był to tylko czas treningu - tętno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.