Skocz do zawartości

[Wilku89] Czy może wrócić?

Wilku  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym ?eby Wilku móg? wróci??

• Tak
      8
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z istnieniem takiego działu jak koncert życzeń, pozwoliłem sobie tu napisać. Jako, że nastrój bożonarodzeniowy w pełni i wszyscy sobie przebaczamy wszystko, mam takie małe życzenie. Czy jest możliwość odbanowania Wilku? Tzn, możliwość jest na pewno ale taka mała prośba żeby Go władza wpuściła z powrotem (o ile oczywiście On sam tago będzie chciał). Bądź co bądź to była najlepiej, chyba, rozpoznawalna postać tego forum. Wszyscy byliśmy na bieżąco co kupił, jaką śrubkę zgubił a teraz kicha :D . Zaznaczam, że nie jestem jego wysłannikiem i jest to całkowicie moja inicjatywa bez Jego wiedzy. Nie jestem z Nim spokrewniony :) ani nie jestem jego kolegą (w sensie nie utrzymuję z Nim kontaktów :P , żadnych!) Raz próbowałem mu załatwić jakąś małą srubkę :D ale jak poszedłem do znajomego tokarza to wysłał mnie do wszystkich diabłów i powiedział, że takie małe to u zegarmistrza mam sobie załatwić.

No to jak z tym nastrojem przebaczania, jest, czy go nie ma?

Pati może w Polsce jest demokracja, ale czy kiedyś narzekaliście na decyzje administracji forum ?

niedawno odbyła sie debata w gronie strażników forum na temat pomysłu jaki zaproponował Przeor, zakończyła sie wynikiem negatywnym, a więc jakikolwiek będzie wynik sondy, Wilk89 nie powróci na forum

nie chcemy kolejnych kłótni, ostrzeżeń , dawania szansy, usuwania postów

wilk 89 swoje kilkanaście szans zmarnował

A za co mógłbyć zbanowany? - za kłótnie. :(

Co do tematu to jestem za tak, zeby wrócił. Moze nabroił "troche", ale co do bf to miał racje całkowitą, może mógl napisać to inaczej, ale ma racje, aleto nie aj moge przyznać mu powrót na forum.

pzdr

Jestem ZDECYDOWANIE na NIE.

Kto jak kto, ale Wilku89 na drugą szansę nie zasługuje. Jeszcze nie teraz. Może kiedyś dorośnie...

Pozdrówko bez dwóch zdań :(

PS. Nie widzę sensu kontynuowania tego tematu. Jak już wspomniał jurasek, kwestia ta została bardzo niedawno poruszona w dziale dla VIPów - werdykt był jednoznaczny. Na pewno jeszcze nie teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...