Gardor Napisano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Siema mam problem nie wiem jaka kupić sobie nowa tarcze 203 na przód do mojego roweru mam teraz hayesa tą V8 i jest krzywa ma bardzo duże bicie najchętniej kupił bym jeszcze jedna taka ale one są strasznie drogie podawajcie jakieś rozsadne tarcze fajne i jak najtańsze powiedzmy do 80zł ;d na razie Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Może Accent Blade 8'', cena 79.90 zł? Próbowałeś tą tarczę Hayesa prostować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Nie wiem jak prostować właśnie :/ podajcie jakieś przykłady prostowanie tarcz i innych tarczy ;d Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 24 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Klucz francuski w rękę i odginasz tarczę w tych miejscach w których jest krzywa. To mniej więcej tak jak centrowanie koła. Tarczę najlepiej mieć założoną do roweru, wtedy możesz orientacyjnie zobaczyć czy tarcza jest prosto względem klocków, zacisku. Tylko rób to z umiarem bo możesz zepsuć tarczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eloo Napisano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 rekami najlepiej i najlatwiej wyczuc czy sie za mocno nie odgina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 mam mozliwosc ze zamienie sie tarczami dam ta lekko krzywa hayesa v8 za prawie nowa prosta accent blade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 A próbowałeś ją już postować? Kto chce krzywą tarcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Już sie zamieniłem ale wyprostowałem ja trochę ta tarcze hayesa ;d ale wolalem nic nie krzywa tarcze accenta blade a zamiast hayesa a no ktoś chciał krzywa tarcze bo mu accent nie pasił udało mi sie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 No to gratuluję udanej i dobrej dla Ciebie transakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gardor Napisano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Dziękuje ;] a miałem nowa tarcze kupować . Tarcza jest prościutka ale zastanawiam sie czy nie będzie accent blade 203 bardzo klocków zdzierał mi mam metaliczne klocki teraz . Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Oj, tego nie wiem. Trzeba by zapytać się kogoś bardziej doświadczonego w tym temacie. Wydaje mi się, że nic nie powinno się dziać z klockami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip666 Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Nie się będzie bardziej zdzierał. Nad czym można zastanawiać się przy wyborze tarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 A po polsku można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.