hudy Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://diablo.ict.pwr.wroc.pl/~pborows2/ankieta.html ankieta na temat "efektu AXE" Ankieta skierowana jest do mężczyzn, jest anonimowa, jej wypelnienie zajmie max. 2 minuty. Wyniki badań zostaną wykorzystane jednorazowo, jako element projektu studentek Politechniki Wrocławskiej. Koleżanki proszą, a tu chłopa siła, więc jak nie pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wypełniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wypełniona Można wiedzieć do czego jest ta ankieta? Czyżby temat pracy był "wpływ reklamy na konsumenta i zyski z sprzedaży?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 21 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Nie potrafię powiedzieć dokładnie, ale właśnie chodzi o wpływ reklamy na konsumenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 wypełniona PS nie cierpie głupkowatych reklam typu reklama AXE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 21 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Reklamy Axe jeszcze nie są takie straszne. Mnie teraz strzasnie denerwują te głupie reklamy Plusa. To ich marne śpiewanie doprowadza mnie do szału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Wypełniona:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Ktoś miał pomysł na reklamę Axe i ten pomysł się sprawdził. Przykuła ona uwagę potencjalnego odbiorcy, a oto przecież chodzi w dzisisejszym świecie. Mi podoba się ostatnio reklama Media Marktu z mikołajem w toalecie, gdy dzwoni mu telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 nawet ładnie podziękowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 dezodorant axe naprawdę działa: Psiknąłem w twarz siostrze, a ona się na mnie rzuciła* A tak serio to mi się podobają reklamy axe 1. działają 2. miło popatrzeć wprawdzie nie spowodowały że kupiłem ich dezodorant (ani mnie nawet nie korci) - ale jakbym stanął przed półką z dezodorantami - kto wie;) choćby dla hecy;) made by bash.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Nie są złe przecież Popatrzcie na reklamy takich produktów jak: Dosia, Vizir, Vanish i generalnie środki czystości albo TESCO (ta rodzinka debili klaszcząca i skacząca przy kasie buhahhahaha, śnią mi się po nocach ) PS: Wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciastkorz Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wypełnione :] Nie wiem czy działa :] aktualnie nie używam, wole czarnego adidasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 22 Grudnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Zrobione - wypełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 wypełniłem. długo to nie trwało, bo zaznaczyłem, że nie oglądam TV (zgodnie z prawdą ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Wypełnione . Działa działa . A najlepiej o tym swiadczy cytat biery z Basha Bash wie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 zrobiłem, ale z liczba ludziów w moim mieście miałem problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 wypełniłem. długo to nie trwało, bo zaznaczyłem, że nie oglądam TV (zgodnie z prawdą ) mam dokładnie tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek89xc Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wypełnione. Ciekawe pytania Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lanc91 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 rowniez wypelniona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wypełnione, btw. używam Axe Touch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Wypełnione i wysłane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.