TonyDi Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Witam. Mam pytanko do was. Gdzie w Lbn kupie opone do roweru ? Chodzi mi tu o sklep z duzym wyborem i dobrymi firmami. Cena jak cena zalezy mi zeby nie byl denny sklep i kiepska jakosc opon. Podkreslam ze opone mam zamiar kupic teraz w najblizszych dniach.
Lukas_Mako Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 daj sobie spokój z tymi sklepami nic nie kupisz a jak kupisz to w ###### drogo zamów sobie przez neta .. możesz zobaczyć rojaxie jest parę sztuk w cyklo pewnie też coś jest, nie wiem jak w innych typu witeksa i inżynieria może zaraz ktoś napisze a...przypomniałem sobie ! jedź do decathlona tam było dużo jak ostatni raz byłem ale ja nic dla siebie nie znalazłem dlatego zamówiłem przez neciora
TonyDi Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Napisano 20 Grudnia 2007 no wlasnie nie wiem ze mna tez moze byc problem bo mi potrzebna z grubym bieznikiem, gęstym dobrym do błota ziemi i sniegu teraz mam 26x2,35 ale myslalem nad 2,50 albo 2,60 nawet bo da rade taka wsadzic.
Lukas_Mako Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 oj to chyba net... z takim rozmiarem może być problemo 2509414 to numer gg inżynierii napisz do nich sie spytaj
TonyDi Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Napisano 20 Grudnia 2007 juz nie bede nigdzie indziej pisal.. Masz moze jakies propozycje co do linki zabezpieczającej.. mniej wiecej przedzial cenowy.. firma.. na zamek na szyfr ? moj rowerek nie kosztowal 600 zl z leclerka wiec mysle ze troche kasy mozna wylozyc
kuczy Napisano 20 Grudnia 2007 Napisano 20 Grudnia 2007 Pierwsza zasada: Jak nie masz roweru, którego nawet złodziej nie chciałby ruszyć to nie zostawiasz go o tak przypiętego linką na mieście. Żadne zapięcie nie jest wystarczająco dobre.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.