pytlus Napisano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 cześć wam mam problem z tyłem, teoretycznie jest wszystko dobrze ustawione, wyregulowane itp ale gdy na największej zembatce przycisne mocniej pedały to mi zgrzyta tarcza aż czuć wibracje na ramie całej czyli nie jest to dobrze ustawione, łatwo wyczuć też że hamulec szybko puchnie .. coś wpadło między klocek a tłoczek? za dużo płynu? a może otworzyć komore i rozepchnąć klocki, złożyć i znowu docisnąć ? jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mało sztywna rama i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 czyli co? wygina rame przy nacisku na pedały? hm, to może przestawić delikatnie zacisk tak żeby odchylić go od normy a przy docisku by no, lżej dociskało... hym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytlus Napisano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 już jest ok, przestawiłem delikatnie zacisk, dopchnąłem tłoczki do pozycji zerowej, złożyłem, docisnąłem i wszystko gra, zero oporów, zero "szurania", wszystko jest jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teddo Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Tak czy owak zmień lepiej ramę na bardziej sztywniejszą, jak będziesz miał jakiś większy przypływ gotówkii!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 hmmm, jak to rama z podpisu to raczej nie słynie z wiotkosci M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.