tobo Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 potrzebuje mountain kinga 2.4 ale nie w wersji supersonic ktora jest dostepna na allegro. chce ciezsza wersje protection - jako oponę tylną do pary z przednim superconicem. wersja protection jest w cykloturze ale kosztuje 180 zl hehe co jak dla mnie jest przesada, tym bardziej ze 2.4 SS mozna dostac za 100 a protection jest tansza wersja. moze komus wpadla w oko w stacjonarnym sklepie w sensownej cenie lub co bardziej prawdopodobne - gdzies w internecie (sprowadzac z zagranicy nie bede). ja nie mialem do tej pory takowej spotkac. licze na pomoc. te kilkadziesiąt gram roznicy ma uratowac moj tylek przed lapaniem kapci. SS nie zda u mnie egzaminu jako opona napedowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 http://allegro.pl/item283720973_nowa_opona...al_zwijana.html a może zwykła, zwijana wersja? Cena dośc przemawiająca jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 tego linka podawalem juz ze cena ciekawa ale to jest 2.2 a nie 2.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 tja ale na moje zapytanie nie zareagowali (a deklaruja sie ze posiadaja inne rozmiary) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 moze zadzwon do nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.