Kubolt Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Niedługo bede sam montował nowy amor i juz praiwe wszystko wiem. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz, gdzies w starych watkach wyczytałem ze gwiazdke mozna wciagnac za pomacą długiego gwintowanego preta, niby było opisane ale moze ja mało inteligentny jestem ; ) ale nie do konca wiem jak sie za to zabrac. Mółgby mi ktos opisac dokładnie po kolei jak to zrobic(mysle ze innym tez to sie przyda). Z gory dzieki
Maki Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Po prostu wbij gwiazdkę głębiej aż wyjdzie drugą stroną.
Kubolt Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Napisano 10 Grudnia 2007 Niechodzi mi o wybijanie starej gwiazdki, chodzi mi o sposób na wciaganie nowej gwiadki do nowego amora.
macieksuper Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 przykręć inną śrubę z 6cio mm gwintem i stukając lekko i prosto! w łeb powinno bez problemów wejść do środka. nie wbijaj tylko za głęboko bo nie przykręcisz śruby właściwej
Schwefel Napisano 10 Grudnia 2007 Napisano 10 Grudnia 2007 Idź z tym co serwisu jak nie masz pojęcia. http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=366179
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.