lukas_t1 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 po 3 z tym przerzucaniem przez cala kasete opisywalem mozliwosci gripow ktorych doslownie nie uzywa sie w praktyce, ale przydaje sie np przerzucic przy przyspieszaniu naglym z gorki wrzucac co 3 koronki, a uzywam chyba dobrze napedu skoro poprzedni zestaw sram 7.0 zaczal przeskakiwac po 15tys km DC XT tysz potrafi zrzucic 3 koronki na raz znam ludzi ktorym naped sis nie przeskakiwał po 20tys. km DC czytałem opinie że pewnie na wertepach nie da sie chamować i nie zmienić przez przypadek biegu bądz na odwrót. bzdura, nic takiego nie spotkało mnie przez 2 lata PS hamować, a nie chamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Oczywiście że hamować Troszkę za bardzo się rozpędziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Jeszcze tylko jedna kwestia go intresuje czy precyzja przy DC lx'a i RF lx'a z tylnim xt bedzie ta sama? Jezdzilem na dc lx z tylna przerzutka lx, pozniej chwile na kumpla rf lx i tylna lx. Szczerze mowiac to nie odczulem jakiejs roznicy w szybszym dzialaniu lub bardziej precyzyjniejszym. Bo np. jesli przewiozlem sie na dc deore to roznica byla do wyczucia. Klamka miala wieksze luzy i bardziej "latala". Mi po przejechaniu 1tys km dc lx nie spodobaly sie i wymienilem na rf. Nie zaluje wymiany, chociaz troche brakuje mi zmiany biegow trzymajac rece na rogach Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dziekuje za odpowiedzi. Teraz zostalo juz w polu bitwy DC lx i RF xt. Jak myslicie bedzie duza roznica miedzy RF lx a RF xt bo jezeli nie to najprawdopodobnie wybor padnie na DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 rf xt od rf lx rozni sie ciut mniejszym skokiem dziwgni. Jesli juz sie zdecydujesz na rf to ja bym sie zastanowil nad xt 08r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Nie wiem ile teraz kosztuja DC LXa ,ale zastanawialbym sie tez nad tym: http://www.allegro.pl/item278987358_hamulc...uper_cena_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.