Gość Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 gdzie mogę kupić samą ramę? może ktoś wie, od modelu hoss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Popytaj w SkiTeamie, a jak nie to najprosciej na KonaWorld Chyba za nie chcesz sie bawic w sprowadzanie to poszukaj w sklepach internetowych tych wiekszych. A najlepiej napisz tego posta w KonaOwnersArea, tam Ci Koniarze odpowiedza lepiej niz ja;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KondiKona Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Może Cię zainteresuje ? http://cgi.ebay.co.uk/KONA-HOSS-MOUNTAIN-B...9QQcmdZViewItem cena ok 730 PLN Kondi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardakon Napisano 7 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Gdzie w Krakowie można zastać jakiś szerszy wybór kon? Wszędzie tylko pojedyncze sztuki a na mieście Dawg jest mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasha Napisano 8 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Gdzie w Krakowie można zastać jakiś szerszy wybór kon? Wszędzie tylko pojedyncze sztuki a na mieście Dawg jest mnóstwo. Jest luty i tak trochę średnio z rowerami zarówno z poprzedniego sezonu jak i na nowy... to chyba normalne. Kon zawsze było sporo w Rowmixie. A Dawgów w Krakowie widziałem jakieś góra 2 sztuki "na mieście". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.