Root Admin Mieciu Napisano 9 Grudnia 2007 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 ktoś ma jakieś pojęcie o odblokowaniu, wgraniu nowego softu dla motoroli V3x? Zablokowała mi się na amen, a jedyne co się wyświetla to Contact operator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Jest to telefon swiezo kupiony czy zablokował ci sie z dnia na dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GZA20 Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Tak się robi z telefonem w przypadku gdy został ukradziony i właściciel zablokował go poprzez operatora. Jeżeli natomiast jest to telefon z pewnego źródła to zanieś do jakiegoś serwisu..bo bez kabla i oprogramowania do tego niczego nie zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 http://matrax.net/forum/forumdisplay.php?f=54 - polecam, bo koledzy już nie raz pomogli mi z V3, E398, itd. Tylko najpierw poszukaj, czy czegoś takiego nie było, bo te forum jest bardzo uczulone na "powtórki" pytań. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 jak miałem motorole to na Matraxie zawsze szukałem porad warto szukać tam pomocy. Spróbuj zmienić oprogramowanie w tej motoroli może Ci sie odblokuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Grudnia 2007 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 telefon moj stary kupil jak nowy w zeszlym roku, teraz mi go podrzucil. zdjal simlocka, a ja mu wgralem nowy soft i simlock sie wlaczyl... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.