Orzech89 Napisano 16 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Verul: To przede wszystkim Ale jak trenujesz to po pewnym czasie wyczuwasz już instynktownie w jakich granicach tętna i kadencji jedziesz, i możesz sobie patrzeć to na monitor komputera to na pulsometr/licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 podpinam sie pod temat, mam problem z wyborem TACX Satori (nieco drozszy ale ma podkladke wiec realnie jakies 80zl) czy Sirius? Generalnie roznica w cenie nie jest szczegolnie istotna, ale nie chcialbym niepotrzebnie przeplacac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KONAbiker Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 A ja wam powiem, że od 2 tygodnie jestem posiadaczem tacxa speedmatica i jestem bardzo zadowolony, że nie przepłacałem i nie kupowałem wyższego modelu, różniącego się jedynie rolką żelową, ponieważ mieszkam w domu jednorodzinnym i mogę sobie pozwolić na odrobinkę hałasu, który i tak jest niewielki;) Bardziej słyszę napęd, niż trenażer. Więc jak macie podobną sytuację, to według mnie nie warto przepłacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazgi Napisano 1 Października 2008 Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam wszystkich trenażerystów :-) Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu Tacx Satori i jestem BARDZO zadowolony. Wyśmienita sprawa w przypadku braku czasu i złej pogody. Sprzęt znakomitej jakości. Polecam kupno trenażera z podkładką pod przednie koło bo bez jest beznadziejnie. Satori ma tą podkładkę i wyśmienicie się sprawdza. Hałas faktycznie jest ale da się przeżyć. Ja już się przyzwyczaiłem choć faktycznie TV trzeba oglądać dość głośno jak konkretnie się rozpędzimy. Mam zwykła gumę Kendy no i dość się ściera. Nie jest już pierwszej młodości wiec będę ją zajeżdżał do końca, zobaczymy ile wytrzyma. Tak czy inaczej mocno polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.