Martinuz Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Witam, gdzie można najtaniej odpowietrzyć hamulce w Łodzi (najlepiej jak najbliżej Zgierza!). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Tak jak pisałem w innym temacie - "Dynamo". Robiłem tam przy kilku okazjach kilka rzeczy z hamplami (wymiana klamki, skracanie przewodów) i za każdym razem płaciłem kwtę z przedziału 25-30zł. Czy cięli przewód, czy tylko odpowietrzali, to zawsze cena taka była. Najbliżej miałbyś w FR-Shop'ach na Franciszkańskiej, ale tam raz nie mieli części (potrzebna byłą oliwka) a za drugim razem powiedzieli, że w Shimano nie dłubią i nie mają nawet oleju mineralnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinuz Napisano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Okej wielkie dzieki - Dynamo - nadchodzę W środe pojade... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.